Media

Survivor: Έξαλλη η Σοφιάνα με τον Κατσαούνη: «Έχεις ξεκινήσει ένα θέατρο, λες συνεχώς ψέματα...»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) παρακολουθήσαμε πολλές εντάσεις μεταξύ των Μαχητών, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο κρίσιμος αγώνας για την ασυλία

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο, μιας και θέλουν μονίμως να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (30-1) παρακολουθήσαμε μια απίστευτη ένταση στην ομάδα των Μαχητών, όπου φαίνεται ότι ο Γιώργος Κατσαούνης έχει αποτραβηχτεί και κάθεται κυρίως απομονωμένος. Όλα ξεκίνησαν με μια δήλωση του Σάββα Κάλφα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: "Είναι όλοι καλά στην ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό και αρμονικό. Ο Γιώργος είναι εκτός της ομάδας, έχει απομονωθεί. Δεν ξέρω αν όλο αυτό το έχει κάνει από μόνος του ή είναι κάτι που η συμπεριφορά μας τον έχει φτάσει εκεί. Δεν τον καταλαβαίνω καθόλου"

Ο Γιώργος Κατσαούνης είπε με την σειρά του ότι εκείνος λέει και καλημέρα και καληνύχτα, χωρίς να παίρνει καμία ουσιαστική απάντηση από τους συμπαίκτες του. Όλο αυτό εξόργισε την Σοφιάννα, η οποία τον κατηγόρησε ανοιχτά ότι είναι ψεύτης: "Λες ψέματα και έχεις ξεκινήσει ένα θέατρο, που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί. Μόνος σου πήγες και κοιμήθηκες στο λαγούμι σου, κανένας δεν σε έδιωξε και ακόμα και τώρα συνεχίζεις να λες ψέματα. Όλο αυτό μάλλον γίνεται γιατί δεν έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη για όλο αυτό που έκανες."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved