Survivor: Απασφάλισε η Ευρυδίκη! «Η Μυριέλλα είναι πρόβλημα, λέει ψέματα και κάνει κωλοτούμπες»
Media

Survivor: Απασφάλισε η Ευρυδίκη! «Η Μυριέλλα είναι πρόβλημα, λέει ψέματα και κάνει κωλοτούμπες»

Survivor: Μπορεί μπροστά τους να είχαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο πριν πέσουν στη «μάχη» ειπώθηκαν βαριές κουβέντες με την Ευρυδίκη να ζητά από τους συμπαίκτες της να καταψηφίσουν την Μυριέλλα Κουρεντή.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη είπε για την συμπαίκτριά της:

«Επειδή αγαπώ τις γυναίκες, δουλεύω για αυτές και τις λατρεύω, δυστυχώς δεν θα σου κρύψω πως η Μυριέλλα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα στην ομάδα μας. Συνεχώς κάνει κωλοτούμπες, λέει ψέματα… πραγματικά εγώ επειδή εγώ εδώ μέσα θέλω να κρατήσω την αξιοπρέπεια και τη φινέτσα μου, έχω σταματήσει πλέον να την ακούω και να ασχολούμαι μαζί της.

Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ούτε το τι θα ακούσω στο συμβούλιο, που φαντάζομαι τι θα ακούσω και εύχομαι αν και οι συμπαίκτες μου θεωρούν πως είναι το βασικό πρόβλημα να την καταψηφίσουν και να αποχωρήσει», είπε.

Δες το απόσπασμα

Νωρίτερα η Μυριέλλα σημείωσε πως ο ίδιος ο Βαλάντης της είχε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη φιλική σχέση που είχε με τον Γιώργο το είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, κάτι που επιβεβαιώνεται, κατά την άποψή της, με την συμπεριφορά τους, αφού της κάνουν συνεχώς επιθέσεις.

Η ηθοποιός και μια από τις δυνατές παίκτριες των Διασήμων, μίλησε και για το σκηνικό με την Ευρυδίκη, η οποία της είπε ότι δεν θέλει καθόλου να της μιλάει, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχουν οποιαδήποτε σχέση. Πάνω σε αυτό, η Μυριέλλα είπε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν θα ξαναμιλήσει μαζί της.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved