Αποκαλυπτικός ο Καλημέρης! Ο γάμος με την Κοντοβά, η υιοθεσία της Ada και η περιπέτεια υγείας
Media

Αποκαλυπτικός ο Καλημέρης! Ο γάμος με την Κοντοβά, η υιοθεσία της Ada και η περιπέτεια υγείας

Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Το Πρωινό και μίλησε για τη Χριστίνα Κοντοβά, το ενδεχόμενο ενός γάμου, την υιοθεσία της Ada αλλά αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι».

Και υπογράμμισε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

Και για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη Χριστίνα, ανέφερε: «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Τέλος, όσον αφορά την περιπέτεια υγείας του, τόνισε: «Δεν με επηρέασε σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και “σκότωσα το θηρίο”, βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είναι λέμφωμα, που είναι ορατό».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved