Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα ζωή με την Ada μετά την οριστική επιστροφή τους από την Ουγκάντα! (photos)
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα ζωή με την Ada μετά την οριστική επιστροφή τους από την Ουγκάντα! (photos)

Στις 10 Δεκεμβρίου 2021 η Χριστίνα Κοντοβά και η υιοθετημένη κόρη της Ada, άνοιξαν την κουρτίνα στο παράθυρο και πόζαραν για την πρώτη φωτογραφία της νέας τους ζωής στην Ελλάδα. 

Άφηναν πίσω τους και οι δύο μία δύσκολη αλλά πολύ ελπιδοφόρα περίοδο δύο χρόνων κατά την οποία η Χριστίνα Κοντοβά περίμενε πώς και πώς να περάσει το χρονικό διάστημα που δίνεται εκ νόμου για την ολοκλήρωση μιας υιοθεσίας από την Ουγκάντα για να πάρει την κόρη της και να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν και επισήμως την κοινή τους ζωή.

Η πρώτη ανάρτησή της μετά την οριστική επιστροφή της στην Ελλάδα από την Ουγκάντα ήταν άκρως κατατοπιστική: "Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…"

Και η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Κοντοβά δεν χρειάστηκε να παλέψει για να πείσει την Ada να την διαλέξει για μητέρα της. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν συνέβη αυτό το μαγικό που λίγοι -τυχεροί- άνθρωποι περιγράφουν επειδή το έχουν ζήσει. Κοιτάχτηκαν, αγαπήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και αυτό ήταν. Έγιναν ένα και χάνονταν η μία στην αγκαλιά της άλλης, όπως συμβαίνει με κάθε μαμά και παιδί. Γιατί δεν είχε σημασία πως παρεμβαλλόταν μία υιοθεσία. Αυτό ήταν απλά μία διαδικασία. Όλα τα άλλα ήταν ακριβώς τα ίδια.

Η Ada πλέον είναι στην Ελλάδα και συνεχίζει να δίνει αστείρευτα στη μητέρα της το χαμόγελο που την κάνει να λάμπει κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Η νέα τους ζωή είναι όπως ακριβώς την είχαν φανταστεί. Γεμάτη αγκαλιές, τρυφερά χάδια, ταξίδια που θέλουν να κάνουν, χαμόγελα, γέλια και φιλιά.

Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες μαμάς και κόρης από τότε που η Ada έχει εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι μαζί με τη μαμά της Χριστίνα Κοντοβά. Δείτε τις παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved