Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της, Ada και η φωτό με την νονά, Σίσσυ Χρηστίδου
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της, Ada και η φωτό με την νονά, Σίσσυ Χρηστίδου

Η Χριστίνα Κοντοβά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρυβεί λεπτό. Από την στιγμή που υιοθέτησε την Ada έχει αλλάξει η ζωή της προς το καλύτερο.

Για την Χριστίνα Κοντοβά, ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα και της έφερε ως «δώρο» την κόρη της Ada. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή και έτσι τώρα είναι μία ευτυχισμένη μανούλα και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.

Η νέα χρονιά βρήκε την ίδια και της κόρη της μαζί και αγκαλιασμένες. Συγκεκριμένα η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την εξόρμηση στο Νυμφαίο παρέα με την κόρης της και μία φίλη της μικρής.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την μικρή Ada, την φίλη της Κύρα και ένα μικρό σκυλάκι να έχουν περιτριγυρίσει τον ιερέα κι αυτός να τις αγκαλιάζει.

«Τις πρώτες διακοπές μας στην Ελλάδα επιλέξαμε το Νυμφαίο και την φιλοξενία του Παπα-Γιάννη. Για παρέα μας την καλύτερη φίλη της Έιντα που μας είχε λείψει πολύ, την Κύρα! Και η χαρά μας είναι μεγάλη… Κάπως έτσι μπήκαμε στο 2022» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι πολύ καλή φίλη με την Σίσσυ Χρηστίδου και για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν να γίνει η νονά της μικρής. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Σίσσυ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπότση: Δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό - Βγήκε θετική ύστερα από τέστ

Η γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή του Αλέξη με τα... σεντόνια ξεσήκωσαν το Twitter - Απίστευτα σχόλια

Σασμός: Η αγάπη του Μαθιού για την Βασιλική συγκίνησε το Twitter - Επικά τα σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved