Media

Σασμός: Η αγάπη του Μαθιού για την Βασιλική συγκίνησε το Twitter - Επικά τα σχόλια

Gossip-tv Team

Σασμός: Το twitter πήρε φωτιά με την σκηνή Μαθιού και Βασιλικής.

Μια πρόταση γάμου, μια απρόσμενη αποκάλυψη της Αργυρώς και η συνάντηση της Στέλλας με έναν ισοβίτη άλλαξαν τις ισορροπίες για όλους. Την ίδια ώρα, η συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη έριξε ακόμα βαριά τη σκιά της στις δυο οικογένειες.

Ο Αστέρης συγκρούεται με την Καλλιόπη και το Μαθιό, ενώ η Μαρίνα έπιασε τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας κι αποφάσισε με κάθε τρόπο να το βρει.

Κι η Αργυρώ, όμως, είχε μια απρόσμενη συνάντηση. Σε μια καντίνα στην άκρη του δρόμου είδε μπροστά της... τη Σεμίνα! Μπόρεσε η εξομολόγησή της να μαλακώσει την καρδιά του Πέτρου; Και ποιες εξελίξεις προκάλεσαν οι τρομερές αποκαλύψεις της για τον Διονύση;

Στο μεταξύ η παγίδα που έστησε ο Αντώνης στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας έφερε για πρώτη φορά καρπούς. Όμως ο νους του ήταν αλλού. Στη Μαρίνα και στην υπόσχεση για μια νέα, ομορφότερη ζωή.

Αυτό όμως που προκάλεσε συγκίνηση στους χρήστες του twitter ήταν η σκηνή που ο Μαθιός πήγε και βρήκε την Βασιλική. Ο ίδιος φανερά καταρρακωμένος της έκανε ερωτική εξομολόγηση.

Δείτε τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Ο άγριος τσακωμός της Ηλιάδη με την Τσουμελέκα - Σε σοκ ο Τανιμανίδης

DWTS: Αναβάλλεται το live της Παρασκευής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Φέτος, έπεσαν λίγο τα νούμερα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved