DWTS: Αναβάλλεται το live της Παρασκευής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!
Media

DWTS: Αναβάλλεται το live της Παρασκευής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το κανάλι, δεν θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή το live του DWTS, λόγω των αυξημένων κρουσμάτω κορονοϊου.

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, το οποίο παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας και πραγματικά το έχουμε αγαπήσει πολύ.

Το DWTS έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού από την αρχή της φετινής του σεζόν, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πλήθος τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν φανατικά και δεν χάνουν ούτε λεπτό από τα live shows. Μετά και τα σημερινά κρούσματα του κορονοϊού, τα οποία εκτοξεύθηκαν στα 50.126, η παραγωγή του σόου αποφάσισε την αναβολή του ερχόμενου live της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022, μια απόφαση, που αποσκοπεί φυσικά και στην επιπλέον προστασία των συντελεστών.

H αλήθεια είναι πως όλον αυτόν τον καιρό, με την σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων, η παραγωγή και όλοι οι συντελεστές που δούλευαν ανελιπώς για την ορθή παρουσίαση του, τηρούσαν όσο περισσότερο μπορούσαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και για αυτό άλλωστε είχαν καταφέρει να περιορίσουν και τα κρούσματα στο ελάχιστο. Παρ' όλα αυτά, όπως είναι λογικό για την διαφύλαξη της υγείας των πολλών εργαζομένων, η παραγωγή αποφάσισε την ακύρωση του επερχόμενου live της Παρασκευής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Έτσι έγινε η αλλαγή του χρόνου από τη Βίκυ Καγιά (video)

Τόνι Σφήνος: Βρέθηκε στο DWTS και έβαλε «φωτιά» στο πλατό (video)

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! (video+photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved