Γιώργος Κωνσταντίνου: «Νιώθω 20 χρόνια νεότερος, έχω όνειρα και θέλω να δημιουργήσω» (Video)
Media

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Νιώθω 20 χρόνια νεότερος, έχω όνειρα και θέλω να δημιουργήσω» (Video)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη για τα παιδικά του χρόνια, την εγκατάλειψη από τον πατέρα του και υπογραμμίζει ότι έχει κάνει υποχωρήσεις στη δουλειά του προκειμένου να επιβιώσει.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν καθόλου καλά. Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να γίνω ηθοποιός», αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όπως είπε, όταν πήγε να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα, γιατί δεν τους άρεσε καθόλου.

Αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε πως οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν ο ίδιος ήταν 23 χρόνων.

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν ακόμη νήπιο. Όταν ξαναεμφανίστηκε τον βοηθούσα και η μητέρα μου, του έβαλε ως όρο το να παντρευτούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ωστόσο, ο πατέρας μου ήθελε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά και η μητέρα μου τον έδιωξε», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά, τα τότε χρόνια του θεάτρου ο ηθοποιός είπε πως τότε οι άνθρωποι ήταν απονήρευτοι και το θέατρο ήταν λειτούργημα.

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις στη δουλειά μου και πράγματα που δεν ήθελα αλλά το θέμα της επιβίωσης ήταν σοβαρό»,αποκάλυψε, ενώ είπε πως στον ελληνικό κινηματογράφο έκανε λίγες ταινίες γιατί αρνήθηκε να τυποποιηθεί παίζοντας συνέχεια τον «ψηλό κουτό».

Στην παράσταση «Η Παγίδα» παίζουμε κάθε βράδυ, σαν να είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε στη σκηνή, είπε αναφορικά με το έργο που παίζεται στο Θέατρο Ζίνα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved