Σασμός: Κι όμως υπάρχει κάτι «ιερό» που ενώνει Μαθιό και Φραγκιαδάκη!
Media

Σασμός: Κι όμως υπάρχει κάτι «ιερό» που ενώνει Μαθιό και Φραγκιαδάκη!

Σασμός: Μπορεί ο Μαθιός Σταματάκης και ο Αντώνης Φραγκιαδάκης να ήταν πάντα σε μια «αόρατη» μάχη, ιδίως μετά τις υποψίες του δεύτερου ότι ο Μαθιός μπορεί να είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, υπάρχει όμως κάτι που συνδέει τους δυο ήρωες!

Τόσο ο Μαθιός όσο και ο Αντώνης είναι δυο ήρωες που εκπέμπουν δυναμισμό ενώ αποτελούν «απειλή» ο ένας λόγω του άγριου χαρακτήρα του και ο άλλος λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Βαθιά μέσα τους όμως και oι δυο είναι ευαίσθητοι και έτοιμοι να παραδοθούν στον ανομολόγητο έρωτα τους που στα πρώτα επεισόδια ουδείς δεν είχε αφήσει να φανεί καθώς έτσι ήθελε το σενάριο!

Μαθιός Σταματάκης

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του και ερωτευμένος από τα νεανικά του χρόνια με τη Βασιλική που αργότερα παντρεύτηκε τον πρώτο του ξάδελφο!

Αντώνης Φραγκιαδάκης

Ο αστυνομικός διευθυντής που θα αναλάβει να λύσει το μυστήριο των πρώτων φόνων της ιστορίας. Έντιμος, οξυδερκής, καθαρός, απολαμβάνει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας. Έχει μείνει ανύπαντρος αφού ο έρωτάς του για τη Μαρίνα Βρουλάκη, μένει για πάντα ανεκπλήρωτος. Τσαμπουκάς και αυστηρός όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες, ήπιος και συναινετικός όταν πρέπει.

Τι συνδέει λοιπόν τους δυο ήρωες μας; Μα τι άλλο;

Η αγάπη στις δυο γυναίκες που για χάρη τους δεν έφτιαξαν ποτέ τη ζωή τους!

Ο Μαθιός βαθιά ερωτευμένος με τη Βασιλική. Τόσο που για εκείνη έφτασε στο φονικό, όχι για να την έχει δική του αλλά επειδή δεν μπορούσε πια να τη βλέπει να βασανίζεται στο πλευρό ενός άντρα που ποτέ δεν την αγάπησε όσο εκείνος.

Όσο για το μέλλον της σχέσης αυτής;

Ενώ θα είναι μαζί και θα χαρούν τον έρωτά τους, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Καλλιόπη, παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος, αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Τότε η μητέρα του καταλαβαίνει πως, αν δεν ήταν η Βασιλική στη μέση, ο Μαθιός δεν θα είχε σκοτώσει τον Στεφανή, και όλα όσα επακολούθησαν δεν θα είχαν ποτέ συμβεί.

Το μίσος της για τη Βασιλική φουντώνει. Η καπετάνισσα θολώνει και μπροστά της βλέπει μόνο θάνατο. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Το τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του.

Από την άλλη ο Αντώνης πάντα ήταν αθόρυβα στο πλευρό της Μαρίνας ακόμη κι όταν εκείνη έφτιαξε την οικογένειά της και ήταν πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη. Όταν εκείνος έπεσε νεκρός από χέρι Σταματάκη, και πάλι ήταν κοντά της και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την έβγαζε από τη θλίψη της. Μέχρι που η Μαρίνα μέσα στον πόνο της έριξε το φταίξιμο σε εκείνον για το «φευγιό» του γιου της.

Πώς θα είναι στο μέλλον;

Οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά όμως για τις ανάγκες της Αργυρώς να αφήσει πίσω όσα την πονούν ακόμη και την Κρήτη, η Μαρίνα τα αφήνει όλα και φεύγει μαζί της. Πίσω μένει ο Αντώνης ο οποίος θα βυθιστεί και πάλι στη μοναξιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved