Αποκαλυπτικός ο Τάσος Ιορδανίδης: Ο λόγος που δεν μιλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 8 χρόνια
Media

Αποκαλυπτικός ο Τάσος Ιορδανίδης: Ο λόγος που δεν μιλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 8 χρόνια

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού έχασε 32 κιλά αλλά αναφέρθηκε και γιατί έπαψε με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα να έχουν επαφές με τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 8 χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις. Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Τάσος Ιορδανίδης: Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους»!

Όσον αφορά τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπήρχε φόβος. Έχει τη δύναμη να σου κλείσει άπειρες πόρτες. Μιλάμε για έναν από τους πιο ισχυρούς ηθοποιούς που πέρασαν από την Ελλάδα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved