Survivor: Ένταση άνευ προηγουμένου! Η ατάκα της Βρισηίδας που «άναψε φωτιά» - Η παρέμβαση Λιανού
Media

Survivor: Ένταση άνευ προηγουμένου! Η ατάκα της Βρισηίδας που «άναψε φωτιά» - Η παρέμβαση Λιανού

Survivor:Χαμός ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν το αγώνισμα! 

Ένα καθοριστικό παιχνίδι ασυλίας δίνουν σήμερα «Διάσημοι» και «Μαχητές». Λίγο πριν τη μεγάλη κόντρα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον νέο παίκτη των «Μαχητών», Ανδρέα Ματθαιακάκη αν πιστεύει ότι ενδεχόμενη ήττα μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα των κόκκινων. Η απάντησή του ήταν θετική. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι με μία σημερινή νίκη θα φανεί στο συμβούλιο ότι η ομάδα τους δεν είναι ενωμένοι. Μάλιστα, ο Ανδρέας αποκάλυψε ότι άκουσε την Βρισηίδα να λέει στην Μυριέλλα: ««έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου» και αυτή η ατάκα πυροδότησε ένταση άνευ προηγουμένου!

Ευρυδίκη, Βρισηίδα και Αθηνά έστησαν στον τοίχο τον Ανδρέα κάνοντας λόγο για μία ομάδα που δεν έχει κανένα πρόβλημα, και ακόμη και αν χάσει, θα διαπιστώσει και ο ίδιος πόσο ενωμένοι θα πάνε στο συμβούλιο.

Οι τόνοι ανέβαιναν και όπως ήταν φυσικό από μία τέτοια ένταση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Σπύρος Μαρτίκας…

Αφού πήρε τον λόγο εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην Ευρυδίκη λέγοντας ότι δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμά την ομάδα των «Μαχητών» καθώς στέκονται με τόση αξιοπρέπεια ακόμη και μετά από ήττες που πονούν.

«Δεν σας επιτρέπω να υποβιβάζετε την ομάδα μας. Πήρατε κάποιες νίκες και νομίζετε ότι έχουμε διαλυθεί. Πανηγυρίζετε όλη την ώρα και δεν σέβεστε κανέναν μας Ευρυδίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Απόστολος Ρουβάς, απευθυνόμενος στον Μαρτίκα, και είπε «την ανθρωπιά μας, τη συμπεριφορά μας την έχουμε δείξει. Δεν μπορείς να μιλάς γενικά. Σε παρακαλώ πολύ Σπύρο.» για να απαντήσει εκείνος «Απόστολε σέβομαι απόλυτα ότι λες αλλά άκουσα ότι είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες μας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια».

Ο Άρης Σοϊλέδης «τσίγκλισε» στον επίλογο της λογομαχίας τους μπλε λέγοντας «εννιά παιχνίδια τώρα προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει».

Ο Μαρτίκας ήταν έτοιμος να απαντήσει αλλά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός και διέκοψε τη συζήτηση για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved