MasterChef: Ποιοι θα αποχωρήσουν απόψε έχοντας δοκιμάσει την πικρή γεύση της ήττας;
Media

MasterChef: Ποιοι θα αποχωρήσουν απόψε έχοντας δοκιμάσει την πικρή γεύση της ήττας;

MasterChef: Η δεύτερη και καθοριστική φάση του bootcamp ξεκινά και πλέον όλοι οι υποψήφιοι, που κατάφεραν να προκριθούν, καλούνται να διασταυρωθούν σε μαγειρικές μονομαχίες, με στόχο να κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για την είσοδο τους στον διαγωνισμό του Masterchef 2022!

Εκείνοι που στη διαδικασία των auditions κέρδισαν τα τρία «ναι» των κριτών, είχαν στην πρώτη φάση του bootcamp το στρατηγικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν και να παρατηρήσουν τους αντιπάλους τους από τον εξώστη, πριν «ριχτούν» στη μαγειρική μάχη και βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Στην κουζίνα του Masterchef 2022 όμως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και όποιος υποτιμήσει την ικανότητα του αντιπάλου κινδυνεύει να κάνει το μοιραίο λάθος.

Τώρα είναι η στιγμή, που ο κάθε υποψήφιος πρέπει να κάνει τη μαγειρική υπέρβαση, αφού ο παραμικρός εφησυχασμός μπορεί να στοιχίσει την ευκαιρία για τη διεκδίκηση του τίτλου του Masterchef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Γεύση, άρτια τεχνική εκτέλεση, δημιουργικότητα και φαντασία, παραμένουν πάντα ζητούμενα και οι κριτές σκοπεύουν να δώσουν μια θέση στον διαγωνισμό μόνο σε όσους πραγματικά την αξίζουν.

Για να μπορέσουν οι υποψήφιοι να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και το όνομα τους να γραφτεί στην ιστορία του Masterchef, θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο αλλά και το μαγειρικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών των κριτών και των απαιτήσεων του διαγωνισμού.

Για ποιους η προσπάθεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ποιοι, δυστυχώς, θα αποχωρήσουν έχοντας δοκιμάσει την πικρή γεύση της ήττας;

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved