Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Συγκλονίστηκα από την σκηνή της αποκάλυψης του Θεού στον Παΐσιο»
Media

Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Συγκλονίστηκα από την σκηνή της αποκάλυψης του Θεού στον Παΐσιο»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος πρωταγωνιστεί στην νέα ιστορική – βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: από τα Φάρασα στον ουρανό», και υποδύεται τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία του, αλλά και την ζωή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, στην νέα ιστορική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Η σειρά περιγράφει τη ζωή του αγίου Παϊσίου, την ιστορία της οικογένειάς του και τι τον οδήγησε στην αγιοσύνη. Ο πατέρας του αγίου Παϊσίου είναι αυτός που αναλαμβάνει να φέρει τους υπόλοιπους Φαρασιώτες στην Ελλάδα. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι όταν ο Θεός αποκαλύπτεται στον Παΐσιο», δήλωσε αρχικά.

«Ο Παΐσιος Έξαρχος υποδύεται τον Παΐσιο σε μικρή ηλικία. Δε νομίζω να γίνει ηθοποιός. Ίσως ακολουθήσει το δρόμο του της εκκλησίας. Ο άγιος Παΐσιος ήταν λαϊκός άνθρωπος. Μιλούσε στις ψυχές των ανθρώπων», πρόσθεσε.

«Την περίοδο της καραντίνας παράτησα τα social media, γιατί βαρέθηκα. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα όσα συνέβαιναν στο θέατρο και μέσα στο σπίτι μου. Έχω δύο παιδιά. Προσπαθώ να είμαι σε επαφή με ανθρώπους που μου κάνουν καλό», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved