Media

Τσακίρογλου: Ο ρόλος ως Παΐσιος και τα τρυφερά λόγια για τη Διαβάτη: «Είναι καλύτερη από εμένα»

Gossip-tv Team

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για τον ρόλο του ως Παΐσιος στη νέα σειρά του Mega Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό αλλά 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε για τον νέο του ρόλο στη νέα σειρά του Mega: «Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου».

Όπως αποκάλυψε ο Νικήτας Τσακίρογλου ο προπάππους του ήταν ιερέας και όπως είπε, η γιαγιά του προόριζε τον ίδιο για ιερωμένο: «Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου».

Για τη σύζυγό του Χρυσούλα Διαβάτη ο ηθοποιός τόνισε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».

Ως διευθυντής του ΚΘΒΕ που υπήρξε στο παρελθόν, ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για το #MeToo στον χώρο του θεάτρου.

«Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή «μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν». Για μένα είναι αξιαγάπητοι συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved