Survivor:  Τα πρώτα πλάνα της Ταραμπάνκο στο ριάλιτι - Η αντίδραση των Διάσημων (Video)
Media

Survivor: Τα πρώτα πλάνα της Ταραμπάνκο στο ριάλιτι - Η αντίδραση των Διάσημων (Video)

Survivor: Μετά την διπλή αποχώρηση, στο ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει νέα παίκτρια και δεν είναι άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους, όμως και η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε, αφού ανέφερε ότι δεν αντέχει άλλο, βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, μπαίνει η Κάτια Ταραμπάνκο και φυσικά προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων!

Το μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, πέρυσι λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι, όμως, αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι η παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΙ θέλησε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Το τρέιλερ του επεισοδίου κυκλοφόρησε και στα πρώτα πλάνα τη βλέπουμε να ξαφνιάζει τους συμπαίκτες της. Αρχικά κρύβει το πρόσωπό της με την κόκκινη μπαντάνα, στη συνέχεια όμως αποκαλύπτεται και όλοι χαίρονται γιατί θυμούνται ότι πέρυσι ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Οι Διάσημοι την καλωσορίζουν και εκείνη στο πρώτο αγώνισμα, δίνει τον καλύτερό της εαυτό!

Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved