Αθηνά Μαξίμου: «Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο»
Media

Αθηνά Μαξίμου: «Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο»

Η Αθηνά Μαξίμου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Αθηνά Μαξίμου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υιοθεσίας, την ψυχανάλυση αλλά και για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.

Η ηθοποιός δήλωσε αρχικά:«Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε και στην υιοθεσία: «Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί. Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved