Άγριες μέλισσες: Τεράστιο σοκ για Περικλή-Παγώνα! Θα μάθουν ότι ο Θανασάκης χτύπησε τον Παναγιώτη
Media

Άγριες μέλισσες: Τεράστιο σοκ για Περικλή-Παγώνα! Θα μάθουν ότι ο Θανασάκης χτύπησε τον Παναγιώτη

Η Δανάη Λουκάκη για τρίτη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός υποδύεται την Παγώνα, η οποία για ακόμη μία χρονιά έχει να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον δράμα λόγω των παιδιών της.

Τρίτη σεζόν φέτος για τις «Αγριες μέλισσες» και η οικογένεια του Τόλλια ζει ένα ακόμη δράμα. Μετά τις τρέλες της Σοφούλας και όσα έγιναν με τον Βόσκαρη, τώρα ήρθε η σειρά του Θανασάκη να δημιουργήσει προβλήματα.

«Ο Θανασάκης έχει παρασυρθεί και η Παγώνα με τον Περικλή ψάχνουν να βρουν ως γονείς τον λόγο που έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του την πηγή του κακού, που είναι μπλεγμένος και σε ποιο βαθμό, γιατί έχει ξεμυαλιστεί έτσι και τι ακριβώς του καλύπτει αυτή η οργάνωση».

Η Παγώνα με τη στάση της προσπαθεί να τον δικαιολογήσει σε έναν βαθμό ή απλά κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι;

«Κρατάει τις ισορροπίες. Δεν νομίζω ότι μπορεί να τνν δικαιολογήσει. Αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία γιατί η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι που δεν καταλαβαίνει καθώς η ίδια δεν μεγάλωσε με τέτοιες αντιλήψεις. Της είναι κάτι εντελώς ξένο αυτό που πρεσβεύει το παιδί της και για να μη γίνει κόλαση προσπαθεί να μη ρίξει λάδι στη φωτιά και να μη φουντώσει κι άλλο τον άντρα της. Παράλληλα ως μάνα λειτουργεί προστατευτικά με τον γιο της και με τον τρόπο της επιδιώκει να τον στρέψει στη σωστή κατεύθυνση και να δει με πιο καθαρή ματιά τα πράγματα. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο επειδή έχουν συμβεί πολλά, αλλά καταβάλλει τα μέγιστα για να μην καταρρεύσουν οικογενειακώς καθώς και με τη Σοφούλα είχαν τρομακτικά ζητήματα».

Ο Τόλλιας πάντως είναι πυρ και μανία. Το ίδιο και η Σοφούλα.

« Η αντίδραση της Σοφούλας είναι πιο ακραία από εκείνη των γονιών της. Εκείνοι είναι πιο μετριοπαθείς γιατί έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πώς πρέπει να προσεγγίζει ένα παιδί. Της το είπαν κιόλας. Κι εσύ πήγες και παντρεύτηκες τον Βόσκαρη και δεν ξέραμε τι να κάνουμε και προσπαθούσαμε να σε κάνουμε να δεις ότι η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή για σένα. Το ίδιο προσπαθούμε και για τον Θανασάκη. Η Σοφούλα αντιδρά γιατί λειτουργεί ως αδελφή και όχι ως γονιός, αλλά για λόγους διπλωματικούς πηγαίνει κι εκείνη με τα νερά του. Αυτή είναι μια νοητική επεξεργασία που κάνει σε δεύτερο χρόνο».

Ο Αγγελος εισχωρεί στους Άβαντες προκειμένου να τον συνετίσει με τον τρόπο του. θα κινδυνεύσει;

«Προς το παρόν είναι στην προσπάθεια να εισχωρήσει στην οργάνωση κι αυτό θα γίνει μέσα από δοκιμασίες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μελέτη».

Η Παγώνα και ο Τόλλιας θα μάθουν ότι εκείνος χτύπησε τον Παναγιώτη;

«Ναι κι αυτό θα μετατοπίσει τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες. Είναι τρομακτική η επίγνωση ότι ο γιος τους έχει χτυπήσει έναν από τους ανθρώπους που ουσιαστικά τον έχουν μεγαλώσει, γιατί όλοι στο χωριό είναι σαν μια οικογένεια. Το σοκ και η ντροπή είναι τεράστια. Αλλού θα πατούν και αλλού θα βρίσκονται, θα είναι σε συντριβή. Ετσι το αντιλαμβάνομαι. Αυτό που αναρωτιούνται οι γονείς είναι τι έκαναν τόσο λάθος ώστε το παιδί τους να φτάσει σε σημείο να χτυπάει έναν άνθρωπο που ξέρει από τότε που γεννήθηκε και να είναι μαζί του αμείλικτος», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved