Άγριες μέλισσες: Ανατρεπτικές συμφωνίες, ένα πτώμα και ανελέητος πόλεμος
Media

Άγριες μέλισσες: Ανατρεπτικές συμφωνίες, ένα πτώμα και ανελέητος πόλεμος

Ανατρεπτικές συμμαχίες, ένα πτώμα και ένας ανελέητος πόλεμος θα μας απασχολήσουν στα προσεχή επεισόδια των Άγριων μελισσών.

Ο Δούκας με τον Μελέτη και τον Ζάχο αρχίζουν πόλεμο εναντίον του Ακύλα, τη στιγμή όμως που ανασύρεται το πτώμα του Λούβαρη και η οικογένεια Σεβαστού αναστατώνεται.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να βάλει φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα και για να τα καταφέρει, όπως ήδη έχουμε δει, ζήτησε τη στήριξη αλλά και τη συμμαχία των κατοίκων του Διαφανίου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, παίρνει και μία σημαντική απόφαση και για την προσωπική του ζωή θέλοντας να δώσει τέλος και στη διαμάχη του με τη Μυρσίνη, χωρίζει οριστικά από την Αντιγόνη, την οποία εγκαταλείπει. Βέβαια, η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη, που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Όσο, όμως, ο Σεβαστός μαζεύει τις δυνάμεις του και προσπαθεί να πείσει τα παιδιά του, τους Διαφανιώτες αλλά και τον Μελέτη να πολεμήσουν τον Ακύλα, μία εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση. Η ανεύρεση ενός πτώματος ανοίγει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση. Ο λόγος για το πτώμα του Λούβαρη. Του μοναδικού μάρτυρα της δολοφονίας του Θέμελη από τον Δούκα, εκείνο το μοιραίο βράδυ που τελικά άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τη ζωή όλων.

Το πτώμα του άτυχου εργάτη ανασύρεται και αποδεικνύεται πως δεν εξαφανίστηκε, όπως θα ήθελε ο Δούκας να πιστέψουν όλοι. Ετσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, η υπόθεση ανοίγει ξανά και φέρνει τεράστιες ανατροπές αλλά και τρόμο στον Δούκα και στον Μελέτη πως θα αποκαλυφθεί 'η αλήθεια και η ανάμειξη τους. Από αυτή την εξέλιξη, φυσικά, θορυβείται και η Πηνελόπη, η οποία ψάχνει τρόπο να δικαιώσει τη μνήμη του Αλέξη Γραμματικού, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, αλλά και να τιμωρήσει τον πατέρα της αφού από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη πως εκείνος τον σκότωσε. Ωστόσο, ο. Δούκας βάζει προτεραιότητα του τον πόλε,- μο που έχει ανοίξει με τον Ακύλα, καθώς δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον εμποδίσει να εδραιώσει τα σχέδια του και να καταστρέψει το Διαφάνι. Ο Μεγαρίτης, χωρίς να έχει ιδέα για τις συμμαχίες που προσπαθεί να συνάψει ο Δούκας, προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι ώστε να το εξαφανίσει από τον χάρτη.

Οπως θα δούμε, όμως, ο Σεβαστός, έχοντας στο πλάι του τον Μελέτη, περνάει στην αντεπίθεση. Ο Δούκας αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τον Μελέτη αλλά και τον Ζάχο, ο οποίος είναι αποφασισμένος κι εκείνος να βάλει τέλος στην εξουσία του Μεγαρίτη. Οι τρεις άντρες ενώνουν τις δυνάμεις τους και την εξουσία που έχουν εναντίον του Μεγαρίτη, αν και ξέρουν καλά πως η σύγκρουση μαζί του θα είναι σφοδρή και η νίκη απέναντι του καθόλου εύκολη. Από την άλλη, το Διαφάνι καλείται να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Η απόφαση τους θα είναι καθοριστική. Και όπως θα δούμε, ο Ακύλας θα βρεθεί απ' τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο, μετά αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα. Γρήγορα, θα αντιληφθεί τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα. Και αυτός ο πόλεμος θα έχει μόνο έναν νικητή.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω καταστρέφει τους αρραβώνες του Νικηφόρου

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι δυο γάμοι και η πρόταση εκατομμυρίων που αρνήθηκε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved