Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω καταστρέφει τους αρραβώνες του Νικηφόρου
Media

Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω καταστρέφει τους αρραβώνες του Νικηφόρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις Άγριες μέλισσες.

Αρχικά, ο Ζάχος αρχίζει έναν ανελέητο πόλεμο στον Πέτρο και καταφέρνει να τον παγιδεύσει. Παράλληλα, οι αρραβώνες του Νικηφόρου με τη Ρένα καταλήγουν σε φιάσκο εξαιτίας της Δρόσως, ενώ η ανεύρεση ενός πτώματος προκαλεί ταραχή.

Η Μυρσίνη, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, είναι αποφασισμένη να καταφέρει να μπει ξανά στη ζωή των παιδιών της. Έτσι, προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τη Ρένα και για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τής αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Σέργιο αλλά και το παρελθόν του Νικηφόρου. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι δύο γυναίκες συσπειρώνονται, αλλά, όπως θα δούμε, ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως προσπαθούν να επέμβουν στον τρόπο ανατροφής του μικρού και ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του γιου του. Εν τω μεταξύ, η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα, καθώς αντιλαμβάνεται περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά της.

Οι μέρες, όμως, περνούν και ο Νικηφόρος με τη Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σε ένα επίσημο τραπέζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Δρόσω. Όλοι ελπίζουν πως η βραδιά θα κυλήσει ομαλά και οι Σεβαστοί χαίρονται που ο γιος τους ενώνει τη ζωή του με τη Ρένα, που προέρχεται από μία καλή οικογένεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή, μετά την εμφάνιση της Δρόσως. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Η Ρένα όπως επίσης και η Μυρσίνη με την πρώτη ευκαιρία έρχονται σε σύγκρουση μαζί της, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί μάταια να αντιστρέφει το κλίμα. Μια κατ’ ιδίαν συζήτηση της Δρόσως με τη Ρένα, όμως, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις όλων.

Ο Ζάχος μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης όλο αυτό το διάστημα και να τη βοήθησε στον αγώνα της να δικαιώσει τον Λάμπρο, ωστόσο δεν παύει να υποστηρίζει τους χουντικούς και το καθεστώς. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, ο ταγματάρχης δεν διστάζει να κατηγορήσει τις αδελφές Σταμίρη για αντιστασιακή δράση. Η Ασημίνα αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, αν και η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο, καθώς αντιλαμβάνεται πως με τις πράξεις τους κινδυνεύουν όλοι. Ωστόσο, ο Ζάχος καταλαβαίνει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και αποφασίζει πάση θυσία να σταματήσει τη δράση του. Ετσι, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τον τρόπο και να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Ο αστυνόμος ακολουθεί τις οδηγίες του ταγματάρχη και την επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του μια επίσκεψη που θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. O ίδιος ενημερώνεται πως παραπέμπεται σε δίκη. Μάλιστα, ο Ζάχος δεν μένει εκεί. Του στήνει παγίδα και καταφέρνει να του κλείσει την εφημερίδα. Το χτύπημα για τον Πέτρο είναι μεγάλο και ο ίδιος είναι στριμωγμένος από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό και η σύγκρουσή του με τον Ζάχο θα είναι αναπόφευκτη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η I ανεύρεση ενός πτώματος κοντά στο Διαφάνι ταράζει όλους τους κατοίκους. Όπως θα παρακολουθήσουμε, έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση...

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved