Survivor: «Κάγκελο» οι Διάσημοι και οι Μαχητές με τους τρεις νέους παίκτες – Δείτε τα πρώτα πλάνα!
Media

Survivor: «Κάγκελο» οι Διάσημοι και οι Μαχητές με τους τρεις νέους παίκτες – Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Survivor: Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, θα μπουν ακόμα τρεις νέοι παίκτες και οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα «τα χάσουν»!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ότι εκτός από την Κάτια μπαίνουν ακόμα τρεις νέοι παίκτες. Όλοι ξαφνιάζονται και οι γκριμάτσες τους είναι χαρακτηριστικές!

Στο τελευταίο επεισόδιο που απολαύσαμε στον ΣΚΑΪ εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους, όμως και η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε, αφού ανέφερε ότι δεν αντέχει άλλο, βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, μπαίνει η Κάτια Ταραμπάνκο και φυσικά προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων! Το τρέιλερ του επεισοδίου κυκλοφόρησε και στα πρώτα πλάνα τη βλέπουμε να ξαφνιάζει τους συμπαίκτες της. Αρχικά κρύβει το πρόσωπό της με την κόκκινη μπαντάνα, στη συνέχεια όμως αποκαλύπτεται και όλοι χαίρονται γιατί θυμούνται ότι πέρυσι ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Στη συνέχεια και λίγο πριν το αγώνισμα μπαίνουν ακόμα τρεις νέοι παίκτες!

«Αν σας εξέπληξε η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, τότε σας έχω άλλη μια έκπληξη. Παρακαλώ υποδεχτείτε τους νέους παίκτες του Survivor» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σε Διάσημους και Μαχητές και οι παίκτες εισβάλλουν στο ριάλιτι….

Σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί οινέοι παίκτες, είναι ο Σάκης Αρσενίου, ο Άγγελος Πουλής και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Άρα δύο παίκτες για τους Διάσημους και δύο για τους Μαχητές!

Δείτε το νέο τρέιλερ που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ εδώ και λίγες ώρες!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved