Ελένη Μενεγάκη: Μάθε πρώτος πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της για αυτή τη σεζόν
Media

Ελένη Μενεγάκη: Μάθε πρώτος πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της για αυτή τη σεζόν

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πότε ρίχνει αυλαία  η εκπομπή της για αυτή τη σεζόν, εσύ γνωρίζεις πότε;

Πότε κατεβάζει ρολά και φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές;

Η παρουσιάστρια μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε στο Mega και γέμισε χαμόγελο στα μεσημέρια μας, ομόρφυνε τα μεσημέρια μας με την παρέα της.

Η παρουσιάστρια μπορεί τις μέρες των Χριστουγέννων να δούλεψε σερί και να πήρε άδεια μία βδομάδα μετά – κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ – όμως όσον αφορά πότε θα ρίξει αυλαία η εκπομπή της, ανέφερε όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος θα ρίξει αυλαία τέλη Ιουνίου.


Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε αναφέρει για τις μέρες των Χριστουγέννων ότι θα λείψουν για λίγες μέρες λόγω γιορτών: «Δουλεύουμε και την άλλη εβδομάδα, αλλά θα κάτσουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη… Αγαπημένοι μου φίλοι θα κάτσουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη γιατί και εμείς άνθρωποι είμαστε! Να κάτσουμε λίγο σπιτάκι μας, να δούμε τους ανθρώπους μας, να αγκαλιαστούμε, να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να πέσουν λίγο οι παλμοί μας… Μόνο εγώ το έχω ανάγκη; Δεν έχω φτάσει στο τέλος της χρονιάς ποτέ έτσι, πάντα έκανα σπαστά διακοπές! Σπάγανε λίγο 26-27, λίγο Πρωτοχρονιά, αλλά εδώ είδατε σερί το πάμε, τρένο…. Άσε που δεν έχω ξεκινήσει ποτέ και νωρίτερα… Πραγματικά έχω υπερβεί τις δυνάμεις μου»!

Όσον αφορά πότε θα ρίξει αυλαία η εκπομπή της στο Mega για τη σεζόν, επειδή 30 Ιουνίου είναι Πέμπτη, φινάλε θα κάνει 1η Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και σίγουρα μετά θα αναχωρήσει με την οικογένεια της για τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved