Μπέζος: «Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες»
Media

Μπέζος: «Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες»

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ελένη» και αναφέρθηκε στις σημερινές ελληνικές σειρές αλλά και για το τι μπορεί να τον κάνει να γελάσει.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε:«Η τηλεόραση θέλει τόλμη, γιατί είναι συντηρητική. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ξένες παραγωγές πολλά θέματα να μην μας ενοχλούν αλλά όταν γίνονται στη γλώσσα μας μάς ενοχλούν. Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες. Υπάρχουν θέματα πολλά που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, τα βλέπετε καθημερινά στις ειδήσεις τι γίνεται, με τα οποία δεν καταπιανόμαστε. Είμαστε ακόμα στον αστερισμό του χωριού».

Και πρόσθεσε:«Η γλώσσα είναι συντηρητική, είναι γεροντίστικα πράγματα αυτά. Βλέπω σειρές που έπαιζα πριν από 20 χρόνια και είναι πολύ πιο τολμηρές. Τώρα λένε αυτό δεν μπορούμε να το βάλουμε, μιλάμε για γελοία πράγματα. Είναι αστειότητες αυτά»

Όσο για το τι μπορεί να τον κάνει να γελάσει, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο και σκοντάψει και πέσει κάτω. Δεν το βρίσκω αστείο. Δεν γελάω με φάρσες, δεν μου αρέσουν, το θεωρώ εύκολο. Επίσης δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Και αυτό το θεωρώ εύκολο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved