Νίκος Τερζής για Σάκη Ρουβά: «Δεν μασάω τα λόγια μου» - Το δημόσιο μήνυμα που περιμένει
Media

Νίκος Τερζής για Σάκη Ρουβά: «Δεν μασάω τα λόγια μου» - Το δημόσιο μήνυμα που περιμένει

Ο Νίκος Τερζής θέλησε μέσα από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται να εξηγήσει τους λόγους που δήλωσε ότι θα απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να λέει τα τραγούδια του.

Ο Νίκος Τερζής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media είχε γράψει ύστερα από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη:«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;»

Λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Τερζής βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» και τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό που έγραψε δημόσια.

«Ναταλία, ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα Αν… Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός προσώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, η δικαιοσύνη θα τον κρίνει αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος», ανέφερε ο ίδιος αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μάθει γενικώς να μασάω τα λόγια μου και ότι κάνω σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να πει «παιδιά, συγνώμη λάθος».

Στο σημείο εκείνο, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε:«Νίκο ξέρεις τι γίνεται, παρατηρώ αρκετές περιπτώσεις καλλιτεχνών, ηθοποιών, παρατηρείται μια τάση προσπάθειας: "Ναι βρε παιδιά εντάξει, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη μην ξεχνάμε τι καταπληκτικός καλλιτέχνης ήταν". Σε αυτό το σημείο μου δίνεται μια καλή ευκαιρία να πω ότι οι πράξεις αυτές, αν έγιναν, θα το πω και εγώ γιατί υπάρχει ένα δικαστήριο που εκκρεμεί. Το ταλέντο των ανθρώπων αυτών δεν ακυρώνεται. Αυτό που ακυρώνεται είναι η δημοτικότητα, η ανθρωπιά, η δημοφιλία τα πάντα όλα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved