Σε ξένα χέρια: Η συνάντηση του Μάνου με την Τζέιν θα αναπτερώσει τις ελπίδες του
Media

Σε ξένα χέρια: Η συνάντηση του Μάνου με την Τζέιν θα αναπτερώσει τις ελπίδες του

Σε ξένα χέρια: Η επιστροφή του Φλοριάν θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα.

Ο Φεγκούδης βάζει τα δυνατά του για να επιστρέψει η Τόνια στη θέση της. Όμως, νέες εξελίξεις στην εξαφάνιση του παιδιού και παλιά αισθήματα μπαίνουν εμπόδιο στην επαναφορά της.

Η συνάντηση του Μάνου με την Τζέιν θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για την επάνοδο της εταιρείας στην αγορά.

Όμως, η επιστροφή του Φλοριάν θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα και ο Μάνος σύντομα θα μετανιώσει που άνοιξε τόσο απερίσκεπτα την καρδιά του. Ο ερχομός της Σκορδίλως έχει ταράξει για τα καλά την οικία του Πιπερόπουλου, ο οποίος αναγκάζεται να καταφύγει σε δραστικά μέσα.

Χάρη και στις δολοπλοκίες της Διώνης, η Τραβιάτα ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή και διαβαίνει το κατώφλι του Πιπερόπουλου, έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Σκορδίλω.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φλοριάν πηγαίνει από το σπίτι της Τόνιας, ενώ τον παρακολουθεί η αστυνομία και ο Φεγκούδης βάζει μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της καινούργιας νταντάς που παρουσιάζει στο σπίτι η Μαριτίνα.

Η Πελαγία εκβιάζει τον Λουδοβίκο προκειμένου να την βοηθήσει να άρει την αργία του Χρύσανθου από τη Μητρόπολη και ο Πιπερόπουλος υποδέχεται στο σπίτι την αδερφή του την Σκορδίλω.

Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στην επίσκεψη του Φλοριάν; Θα καταφέρει ο Μάνος να πείσει την Τόνια να γυρίσει στο σπίτι; Και τέλος, με ποιο σατανικό σχέδιο σκοπεύει η Διώνη να απαλλαγεί από την Τραβιάτα;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved