Μόλις Χθες: Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί και εκείνη σοκάρεται
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί και εκείνη σοκάρεται

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (15/2), ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί και εκείνη σοκάρεται.

Τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει και εκείνος γελάει γιατί έχει την αστυνομία με το μέρος του. Η Λουίζα έχει πολλές ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Ομίλου και μετά από πίεση του Ορέστη παραχωρεί το μεγαλύτερο μέρος του στον Σπύρο. Ο Αχιλλέας αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Σπύρος έχει κάνει αίτηση για την αποκλειστική κηδεμονία της Κατερίνας. Τα παιδιά στο ίδρυμα κάνουν ένα βιντεάκι για να εμψυχώσουν τον Στάθη που βρίσκεται στη φυλακή. Η Έλενα λέει ψέματα στη Μαρία ότι θα πάει σε ψυχολόγο. Ο Άλκης κυνηγάει την Κορίνα για να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία ενώ η Άννα συνεχίζει την πολιορκία της στον Αντώνη. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μαρία για να ζητήσει άλλη μία φορά τη βοήθειά της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Λουίζα υποπτεύεται τον Σπύρο για την ιστορία με τα ηρεμιστικά που βρέθηκαν στο αίμα της αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Εκείνος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ιστορία και να διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της Κατερίνας. Ο Μιχάλης υποψιάζεται την Έλενα και ρωτάει τη Μαρία αν βγήκε καθόλου το βράδυ από το σπίτι. Η Λουίζα αρνείται την πρόταση του Αντώνη και προσπαθεί να βρει μια λύση για να σώσει τον Όμιλο από τις τράπεζες – ο Μιχάλης είναι πάντα στο πλάι της. Η Έλενα λέει στη Μαρία ότι θα πάει σε ψυχολόγο να ζητήσει βοήθεια. Ο Αντώνης λέει στον Σπύρο την απάντηση της Λουίζας στην πρότασή του ενώ ο Ορέστης είναι έξαλλος με τους χειρισμούς της αδερφής του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved