Survivor: Χαμός μετά το συμβούλιο! Οι βαριές κουβέντες του Μαρτίκα και το άγριο χώσιμο στην Κάτια!
Media

Survivor: Χαμός μετά το συμβούλιο! Οι βαριές κουβέντες του Μαρτίκα και το άγριο χώσιμο στην Κάτια!

Survivor: Χαμός στην παραλία των Μαχητών μετά το συμβούλιο! Η Σοφιάννα ξεσπά κατά του Μαρτίκα και εκείνος «πετά» απίστευτα «καρφιά» κατά της συμπαίκτριάς του και όχι μόνο...

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και χθες, 14 Φεβρουαρίου βγήκε στον τάκο η Πελαγία και ο Σάββας, που είχε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές αναφέρθηκαν στο θέμα του διαμοιρασμού του φαγητού και ο Σπύρος Μαρτίκας την αποκάλεσε «κλέφτρα».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε κάποια στιγμή από το συμβούλιο, μιας και όπως είπε δεν μπορούσε καν να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε και μαζί της βγήκε και η Κάτια από την ομάδα των Διασήμων, η οποία προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε έξαλλη με όλα αυτά που άκουγε και θέλησε να τοποθετηθεί, δεδομένου ότι στον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε είχε ακούσει ανάλογες κατηγορίες και απευθυνόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα είπε: "Εσύ γιατί περίμενες 25 μέρες για να μιλήσεις; Όλα αυτά κανονικά πρέπει να τα λες από την πρώτη στιγμή που γίνονται."

Μετά το συμβούλιο έγινε χαμός στην παραλία των Μαχητών! Η Σοφιάννα ξέσπασε κατά του Σπύρου: «Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Είσαι 45 χρονών άνθρωπος, σοβαρός με τις δουλειές σου και κάθεσαι και κατηγορείς έναν άνθρωπο και τον λες κλέφτης χωρίς αποδείξεις;».

Από την άλλη ο Σπύρος τονίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις και υπογραμμίζει: «Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα απέναντί της. Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί»!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω από το σημερινό επεισόδιο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved