Παυλίδου: Για πρώτη φορά απαντά για την ανατροπή της υπόθεσης ξυλοδαρμού από τον Παπαγιάννη
Media

Παυλίδου: Για πρώτη φορά απαντά για την ανατροπή της υπόθεσης ξυλοδαρμού από τον Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στα όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η Σοφία Παυλίδου έδωσε για την δική της απάντηση για την ανατροπή που έγινε στην υπόθεση ξυλοδαρμού της ίδιας από τον τότε συνάδελφο της, Μάνο Παπαγιάννη.

Στην εκπομπή, Super Κατερίνα πρόβαλαν ένα βίντεο, στο οποίο η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της, κατέστησε σαφές πως ο λόγος που δεν έχει εκδικαστεί η δική της μήνυση, η οποία κατατέθηκε πρώτη είναι λόγω καθυστέρησης προσδιορισμού της από το δικαστήριο και κατηγόρησε τον Μάνο Παπαγιάννη για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και θυματοποίησής του.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος δήλωσε:«Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη- καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού…Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη” αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved