Survivor: Ο έρωτας της Πελαγίας με τον Καβακάκη και η επέμβαση που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι
Media

Survivor: Ο έρωτας της Πελαγίας με τον Καβακάκη και η επέμβαση που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It ήταν ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα που συμμετέχει στο survivor, ο Γιώργος Καβακάκης.

O Γιώργος Καβακάκης είπε: «Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει».

Όσον αφορά τη σχέση τους, τόνισε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, love it!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved