Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας
Media

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα 15/2 στο ριάλιτι

Οι χθεσινές κατηγορίες περί κλοπής στο φαγητό έβαλαν φωτιά στη Μπλε ομάδα και προκάλεσαν την αντίδραση και της Κάτιας Ταραμπάνκο από την Κόκκινη ομάδα.
Οι εντάσεις που ξεκίνησαν χθες συνεχίζονται και σήμερα καθώς τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν δείχνουν να θέλουν να το αφήσουν πίσω τους.

Μετά το δεύτερο συμβούλιο έγινε χαμός στην παραλία των Μαχητών! Η Σοφιάννα ξέσπασε κατά του Σπύρου: «Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Είσαι 45 χρονών άνθρωπος, σοβαρός με τις δουλειές σου και κάθεσαι και κατηγορείς έναν άνθρωπο και τον λες κλέφτης χωρίς αποδείξεις;».

Από την άλλη ο Σπύρος τονίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις και υπογραμμίζει: «Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα απέναντί της. Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί»!

Απόψε οι δύο ομάδες διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα στίβο διαφορετικό από όσους έχουμε ξαναδεί. Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους;

Ένας ακόμα απαιτητικός αγώνας έρχεται σήμερα με ένα καινούργιο παιχνίδι που δεν έχουμε ξαναδεί στις οθόνες μας! Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη. Η κόκκινη ομάδα έχει δυναμώσει, ενώ οι μαχητές που έχουν να φάνε πάρα πολλές μέρες και πεινάνε, είναι αρκετά αδύναμοι!

Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler, η ομάδα που κερδίζει σήμερα (15/2) το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor είναι για ακόμη μια φορά οι Διάσημοι.

Δείτε το τρέιλερ!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved