Survivor: Αιχμές του Μαρτίκα για την Ταραμπάνκο: «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει»
Media

Survivor: Αιχμές του Μαρτίκα για την Ταραμπάνκο: «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει»

Survivor: Βαριές κουβέντες και κατηγορίες δια στόματος Σπύρου Μαρτίκα!

Μετά τον καβγά στο συμβούλιο για το φαγητό, ο παίκτης των Μαχητών το συνέχισε αργότερα στην καλύβα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δες τι θα τρως από αύριο. Μαζί τα κανονίζανε. Της Πελαγίας το πιάτο ήταν καβατζωμένο κι άρχισε να τρώει, πριν καν μοιράσει. Σου είπανε ποτέ μοίρασα, διάλεξε; Είναι ψεύτρες… Φέρε και καμία νίκη, μην σε έχουμε τζάμπα εδώ», είπε την ώρα που η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την στάση της στο συμβούλιο, έλεγε στην κάμερα:

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο déjà vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Κατηγόρησε ο ένας τον άλλον ότι «κλέβει» φαγητό. Είχα ένα περίεργο και άσχημο συναίσθημα καταπίεσης, θυμού και απογοήτευσης», είπε και πρόσθεσε:

«Συνοψίζοντας η λέξη «κλέφτης» και «κλέψιμο» πρέπει να λέγεται μετά από απόλυτη σιγουριά. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι έξυπνη, δεν θα με άφηνε να μπω».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη μεριά, είπε στην κάμερα:

«Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνάει κανείς πέρσι ότι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια, είχε όλη της την ομάδα απέναντί της. Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις και περιμέναμε καιρό να το επιβεβαιώσουμε. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved