Media

Γιώργος Γιαννιάς: Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την γνωριμία με τη γυναίκα του αλλά και για το Survivor και τον λόγο που δεν τον είδαμε τελικά στο ριάλιτι.

Αρχικά ανέφερε: «Ξεκίνησα να τραγουδάω από όταν πήγαινα σχολείο. Δούλευα και στο καθαριστήριο. Όλη η οικογένεια μπήκε μπροστά και με βοήθησαν για να ξεκινήσω ως τραγουδιστής».

Πώς ο Γιώργος γνώρισε την Ελευθερία (σ.σ. τη γυναίκα του); «Με την Ελευθερία η πρώτη γνωριμία έγινε στο πλατό του ‘Πρωινού Καφέ’ με την Ελένη Μενεγάκη. Την είδα και μου ‘γυάλισε’. Όταν είδα πρώτη φορά τη γυναίκα μου, είπα πόσο όμορφη γυναίκα και πόσο ωραία δάχτυλα έχει. Της έκανα πρόταση στο μαγαζί που τραγουδούσα, πάνω στην πίστα, τα ‘έχασε’».

Και συμπληρώνει: «Εννοείται ότι υπάρχει ζήλια, αλλά υπάρχει και εμπιστοσύνη. Έχουμε φτιάξει και μια οικογένεια. Μέχρι να κάνω τα παιδιά άλλαξαν όλα, έγινα πιο δυνατός, δεν έχω χρόνο να μιζεριάζω. Όταν μου είπε η Ελευθερία ότι είναι έγκυος, κόντεψα να πάθω συγκοπή. Εγώ στα παιδιά δε βάζω κανένα όριο».

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι δέχτηκε πρόταση, την οποία απέρριψε, για το Survivor.

Και τόνισε: «Μου έγινε πρόταση για το Survivor και σοβαρή, ωραία. Η ιδέα είναι καταπληκτική. Θα ήθελα να πάω, αλλά λίγο με τα έντομα… θα πήγαινα για μια εβδομάδα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Γιαννιάς - Παντελιδάκη: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και βγήκαν με τα αγόρια τους στην παραλία

Γιώργος Γιαννιάς: Θετικός στον κορονοϊό - Όλα όσα δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved