Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η γνωριμία με τις Καρντάσιαν και η απίθανη ερώτηση της Μενεγάκη
Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η γνωριμία με τις Καρντάσιαν και η απίθανη ερώτηση της Μενεγάκη

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για το «Night Out», τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που έρχεται στο MEGA!

Από μικρή ηλικία είχε «μυηθεί» στα ταξίδια και το να πηγαίνει από χώρα σε χώρα, λόγω της διπλωματικής ιδιότητας των γονιών του.

«Μπορεί να αισθάνομαι χάσιμο χρόνου το να κάθομαι σε ένα τόπο για πολύ καιρό, όπως και το να κοιμάμαι. Κοιμάμαι βαθιά και πολύ, γι’ αυτό και ίσως να θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου».

Όσον αφορά την εκπομπή του, «Night Out», δήλωσε: «Το ότι το έχω βγάλει από τα νερά του και το έχω κάνει σε ένα κινούμενο πλατό σε λεωφορείο, νομίζω πως αυτό από μόνο του κάνει ένα night show… περίεργο. Μπορεί να το δεις και να ενθουσιαστείς, γιατί υπάρχει κίνηση! Το «Night Out» καταλήγει σε talk show, σε μία ωραία συνέντευξη. Μπορεί να ξεκινήσει ως fear factor, με δοκιμασίες. Συνήθως οι καλεσμένοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν, εάν είναι κάτι δύσκολο θα συζητηθεί από το ίδιο πρωί».

«Το «Night Out» είναι μία κράση πολλών εκπομπών. Ο βασικός της γνώμονας είναι ότι έχουμε ένα λεωφορείο της γραμμής που χρησιμοποιούσε το Εθνικό Θέατρο για παραστάσεις και το έχουμε μετατρέψει σε τρίσκο-πλατό, όπου παραλαμβάνουμε έναν καλεσμένο από τη στάση του λεωφορείου και κάθε στάση έχει κι από ένα challenge», είπε και πρόθεσε πως είναι ενθουσιασμένος με το project.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τελείωσε το Λύκειο στην Αμερική και πολλές φορές πηγαινοέρχεται σε ΗΠΑ και Αγγλία, γιατί δουλεύει εκεί ως παραγωγή και ανέφερε και τη συνεργασία με τις Καρντάσιαν. Τότε η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει πως είναι και ο ηθοποιός της απάντησε:

«Γνώρισα και τις Καρντάσιαν, μου φάνηκαν μια χαρά. Αλλά δεν παθαίνω αυτό που παθαίνω μαζί σου!».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως φέτος δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση: «Από την μία θα σου απαντούσα ότι δεν θέλω να κουράσω, δεν ισχύει. Μπορεί και να ισχύει! Κυρίως θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα, για να είμαι εμπνευσμένος», είπε.

Η αγάπη του για τα βιβλία είναι μεγάλη και ανέφερε πως σαν φοιτητής δεν μπορούσε να διαβάζει και να αποστηθίζει τα βιβλία της Νομικής, γιατί του αποσπούσαν το ενδιαφέρον βιβλία που περιστρέφονταν γύρω από την ύπαρξη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved