Ιωαννίδης: Η extreme δοκιμασία που έβαλε σε Νικολαΐδη-Κλωνάρη: «Άρχισε να ουρλιάζει από το φόβο του»
Showbiz

Ιωαννίδης: Η extreme δοκιμασία που έβαλε σε Νικολαΐδη-Κλωνάρη: «Άρχισε να ουρλιάζει από το φόβο του»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για πρώτη φορά δοκιμάζεται στον ρόλο του παρουσιαστή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα εκπομπή του Night Out που θα προβάλλεται στο Mega, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι η σχέση του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Δοκιμάζεσαι για πρώτη φορά στον ρόλο του παρουσιαστή. Τι θα δούμε στο Night Out που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Mega;

Η ιδέα για το Night Out ξεκίνησε πέρσι, θέλαμε να κάνουμε ένα talk show που θα γίνεται καθ' οδόν. Κάναμε λοιπόν κάποιες εκπομπές για το ΥοuTube, η ιδέα άρεσε στο Mega και αποφασίσαμε να την εξελίξουμε. Πήραμε λοιπόν ένα λεωφορείο που χρησιμοποιούσε το Εθνικό θέατρο για παρασταθείς, το μεταμορφώσαμε σε… πλατό και κάθε φορά παραλαμβάνουμε τους επιβάτες-καλεσμένους μας, τους οποίους περνάμε από διάφορες δοκιμασίες. Και δεν πρόκειται για απλές δοκίμασες. Από κάποιους ζητήσαμε να κάνουν ελεύθερη πτώση ή να διασχίσουν έναν γκρεμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δηλαδή, χρειάστηκε ο καλεσμένος μας να υπογράψει για τη ζωή του. Εκτός αυτού έχουμε και διάφορα παιχνίδια αποδόμησης, που γίνονται είτε μέσα είτε έξω από το λεωφορείο, ενώ καταλήγουμε να κάνουμε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορεί να αποδειχτούν αρκετά πολεμοχαρείς και να δεχτούν να περάσουν από τις δοκιμασίες που τους προτείνουμε ή... κότες και τότε θα πρέπει αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν να το κάνω εγώ.

Υπήρχαν δοκιμασίες στο Night Out που δυσκολεύτηκες να κάνεις;

Ναι, βέβαια. Το χειρότερο για εμένα ήταν η ελεύθερη πτώση. Ο Σπύρος Νικολαΐδης, που πρωταγωνιστεί στη Γη της ελιάς, είχε τη φαεινή ιδέα να μου παραχωρήσει τη θέση του και να πηδήξω εγώ από το αεροπλάνο. Ο εγωισμός μου εκείνη τη στιγμή λειτούργησε εναντίον του φόβου μου. Αυτό που δεν ήθελα με τίποτα να κάνω, αλλά τελικά το έκανα, ήταν να περάσω από τη μια μεριά ενός γκρεμού στην άλλη χρησιμοποιώντας ένα σχοινί κάτω για να ισορροπώ και ένα πάνω από το κεφάλι μου για να πιάνομαι. Ήταν σαν να ακροβατώ σε ένα σχοινί. Αυτό για εμένα που έχω ακροφοβία ήταν πραγματικά extreme. Πήγε να το κάνει ο Μανώλης Κλωνάρης (σ.σ. ηθοποιός στη Γη της ελιάς) και στα τρία βήματα άρχισε -και δικαιολογημένα ο άνθρωπος- να ουρλιάζει από τον φόβο του.

Το Night Out φέρει τη σφραγίδα του Αντρέα Γεωργίου, αν και ακουγόταν ότι δεν είχατε και τις καλύτερες σχέσεις, ειδικά όταν εσύ πρωταγωνίστησες στην Επιστροφή του ΑΝΤ1, που παιζόταν απέναντι από τη δική του σειρά, Το τατουάζ στον Alpha.

Δεν είχαμε ποτέ τεταμένες σχέσεις με τον Αντρέα. Μπορεί να μη συνεργαζόμασταν αλλά μιλούσαμε. Στην Επιστροφή έπαιξα γιατί ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο και μου προσφέρθηκε αυτή η δουλειά στην Αθήνα. Εντάξει, καβγάδες υπήρξαν και υπάρχουν μόνιμα γιατί είναι μια υγιής σχέση. Και όπως σε όλες ης υγιείς σχέσεις, θα υπάρχουν και αντιφάσεις και αντιπαραθέσεις.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved