Elif: Σαφάκ και Ζουλιντέ παντρεύονται
Media

Elif: Σαφάκ και Ζουλιντέ παντρεύονται

Elif: Όσο και αν προσπάθησαν η Αλέβ και η Λεμάν να κρατήσουν χώρια τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ δεν τα κατάφεραν.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι δυο τους αφήνουν για πάντα στο παρελθόν όσα τους πλήγωσαν και παντρεύονται.

Ο Τουφάν και η Αλέβ διεκδικούν μία θέση στη ζωή των Ζουλιντέ και Σαφάκ, αντίστοιχα, προσπαθώντας να κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν χωριστά. Ωστόσο, τα σχέδια της Αλέβ εναντίον του ζευγαριού αποκαλύπτονται σύντομα στον δάσκαλο και, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, εκείνος αποφασίζει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Ζουλιντέ και να, την κάνει γυναίκα του.

Αντίθετα, η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της. Όμως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν συμφιλιωθεί και ζουν όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα, ο άντρας μία μέρα πηγαίνει στο μαγαζί της και της ζητάει να μιλήσουν. Συμφωνούν να συναντηθούν αργότερα σε ένα αγαπημένο τους μέρος. Η Ζουλιντέ τον συναντάει και εκείνος της κάνει πρόταση γάμου. Σοκαρισμένη αλλά και πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη, του λέει το πολυπόθητο «ναι», αποφασισμένη να μην επιτρέψει πια σε κανέναν να μπει ανάμεσα τους. Ο Σαφάκ της λέει πως θα πάνε να το ανακοινώσουν στη μητέρα του για να πάρουν την ευχή της, αν και εκείνη δεν αισθάνεται άνετο με αυτό, καθώς ξέρει καλά πως η Λεμόν δεν την εκτιμάει. Ωστόσο, ο Σαφάκ ενημερώνει τη μητέρα του και την Αλέβ πως το βράδυ θα έχουν καλεσμένο. Από την άλλη, η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ και ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα, γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα που θα γίνουν οικογένεια.

Η Λεμάν και η Αλέβ κάνουν ετοιμασίες για τον άγνωστο καλεσμένο που θα φέρει ο Σαφάκ, ενώ πιστεύουν πως θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλέβ. Δεν φαντάζονται την αλήθεια. Ώρες αργότερα, η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν και ο Σαφάκ πηγαίνει να τους πάρει. Όλοι μαζί φτάνουν στο σπίτι του και η κοπέλα έχει μεγάλη αγωνία, γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν, αλλά ανησυχεί. Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν στη μητέρα του για να πάρει την ευχή και την έγκριση της για τον γάμο. Η Λεμάν, όμως, δεν μπορεί να το δεχθεί και η Ζουλιντέ νιώθει θλίψη, ενώ τα λόγια της γυναίκας την προσβάλλουν βαθιά. Η κοπέλα, που είναι πολύ στενοχωρημένη, εξηγεί στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν. Εκείνος, όμως, αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω. Ξεκαθαρίζει στη μητέρα του πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει, γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκριση της για αυτόν τον γάμο. Έτσι, αναγκάζεται να δεχτεί, ενώ μέσα της ξέρει πως μόνο η Ζουλιντέ μπορεί να κάνει τον Σαφάκ ευτυχισμένο. Πράγματι, όπως θα δούμε, ο γάμος τους πραγματοποιείται και η Ζουλιντέ είναι ξανά ευτυχισμένη έπειτα από μεγάλο διάστημα…

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved