Αγγελική Ηλιάδη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τη Φάρμα και… το χειρουργείο
Media

Αγγελική Ηλιάδη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τη Φάρμα και… το χειρουργείο

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από τη Φάρμα και βρέθηκε σήμερα, 21 Φεβρουαρίου καλεσμένη στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη με την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, η τραγουδίστρια αποχώρησε για λόγους υγείας.

Μέσα από ένα μήνυμα τους ανέφερε ότι η κατάστασή της ήταν περισσότερο σοβαρή από ότι πίστευε και επειδή οι εξετάσεις της έδειξαν ότι έχει πάθει μηνίσκο, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Μέσα από το βίντεο, εκείνη αποχαιρέτησε τους περισσότερους και ιδιαίτερα την Σάσα Μπάστα, η οποία ήταν και η κολλητή της μέσα στο παιχνίδι και η Σάσα Μπάστα έβαλε τα κλάματα, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι η κολλητή της αποχωρεί την ίδια στιγμή με τον Γρηγόρη.

Σήμερα στο Πρωινό η Αγγελική Ηλιάδη εμφανίστηκε κατάξανθη, με κοντό καρέ και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αποκάλυψε ότι το χειρουργείο έγινε! «Φτιάξαμε το χιαστό που κόπηκε… Έκανα χειρουργείο και το ποδαράκι μου είναι καινούργιο. Πήραμε μόσχευμα, τένοντα από πίσω για να φτιαχτεί ο χιαστός από την αρχή μετά ήμουν με πατερίτσες, πριν λίγες μέρες τις άφησα. Ήταν μία διαδικασία επίπονη… Πονούσα πολύ…»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved