Media

Η εξομολόγηση της Ελένης Ψυχούλη: «Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξε τη πόρτα και…»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ψυχούλη μιλά στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για τη μετακόμιση της στον Βόλο, παραδέχεται πως ήταν μια υπερπροστατευτική μητέρα και αναφέρεται στη συγγνώμη που ζήτησε στον γιο της για τα λάθη που έκανε στο μεγάλωμά του.

Η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μείνει στον Βόλο, αλλά και την μητρότητα.

«Πρέπει να αγαπήσεις τόσο πολύ ένα μέρος, που να πεις εγώ εδώ θέλω να μείνω. Πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να έρθω στην Αθήνα».

«Το χέρι του παιδιού μου νομίζω το άφησα στα 15 από το φόβο μου ότι θα το κλέψουν. Εκεί τα παιδιά βγαίνουν και παίζουν μονά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αγχωθώ αν είμαι καλή μανά. Είμαι άνθρωπος και αποδέχομαι το λάθος μου. Μου είχε πει κάποτε ο γιος μου «αρκεί να είσαι μάνα για να είσαι κατηγορουμένη. Ο γονιός είναι και παιδεμός. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξε τη πόρτα και βγήκε και άρχισε να έρχεται στις τρεις και στις τέσσερις. Έχω φίλους δεν χρειάζομαι και το παιδί μου. Το παιδί μου χρειάζεται μάνα και αυτός έχει φίλους. Όπως το παιδί το εκπαιδεύεις στα πάντα πρέπει να το εκπαιδεύσεις και στις σχέσεις», πρόσθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Για την τηλεόραση, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε η Ελένη Ψυχούλη.

«Έκανα πολλές διαφορετικές καριέρες τις οποίες επειδή ήταν επιλογή μου όλες τις πέτυχα μέχρι που άρχισα να βαριέμαι. Έχουμε αμέτρητες ευκαιρίες αρκεί να μην πεθάνουμε νωρίς. Μπορούμε τη ζωή μας να την επανεφευρίσκουμε ανά πάσα στιγμή. Θα ήθελα να μην χάσω τη περιέργεια μου για τα πράγματα και τις διαφορετικές εκδοχές ζωής που θα μπορούσα να ζήσω. Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή», κατέληξε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ψυχούλη: Δείτε πρώτη φορά το σπίτι της στο Βόλο και θα τα χάσετε! (Vid & Photos)

Ελένη Ψυχούλη: Ο έρωτας της ζωής της και το μεγαλύτερο κατόρθωμά της

Συνταγές ψυχής: Η Ελένη Ψυχούλη στα ωραιότερα μονοπάτια του Πηλίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved