Survivor: Άγριος καβγάς Ναυσικάς – Ευρυδίκης – Η συγγνώμη του Απόστολου Ρουβά στον πατέρα του!
Media

Survivor: Άγριος καβγάς Ναυσικάς – Ευρυδίκης – Η συγγνώμη του Απόστολου Ρουβά στον πατέρα του!

Survivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων μετά και το δεύτερο συμβούλιο.

Οι συνεχόμενες ήττες στην κόκκινη ομάδα έχουν φέρει γκρίνια, εντάσεις και… καβγάδες άνευ προηγουμένου.

Από το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας που έγινε το βράδυ της Κυριακής (20-02) υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σάκης Αρσενίου. Η κόκκινη ομάδα μετά τη δεύτερη ήττα κλήθηκε να δώσει έναν ακόμη συμπαίκτη ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε και τον τρίτο μιας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Πριν από την ψηφοφορία όμως είδαμε στην παραλία των επωνύμων να γίνεται χαμός!

Από την ψηφοφορία προτεινόμενη προς αποχώρηση βγήκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχει έρθει ρήξη στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξέσπασε στην παραλία μεγάλος καβγάς, ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πέντε άτομα με ψήφισαν και δεν κατάλαβα το λόγο» δηλώνει η Ναυσικά και έρχεται σε ρήξη με την Ευρυδίκη, ενώ ο Άρης προσπαθεί να ηρεμήσει τις δύο κοπέλες.

Στη συνέχεια, θα δούμε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης που θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία και οι παίκτες λυγίζουν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας θέλει να ακούσει την κόρη του, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς λύγισε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved