Σασμός spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα – Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού;
Media

Σασμός spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα – Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού;

 

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στο Σασμό  έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τη σειρά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day !

Αρχικά ανέφερε για την εμφάνισή του με στρατιωτικά ρούχα: «Τα φορούσα γιατί σε λίγα επεισόδια -είμαστε πολύ κοντά σε αυτό- θα γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. Θα με σοκάρει αυτή η αλήθεια, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλη αλήθεια. Και μετά έρχονται πολλές εξελίξεις».

Όσο για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική, τόνισε: «θα μάθω για τον δεσμό, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος. Ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν ο Νικηφόρος είναι γιος του «Μαθιού και ο ηθοποιός ανέφερε: «δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη γιατί ένα τηλεοπτικό προϊόν χάνει τη μαγεία του και κουράζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved