Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Πουλή μετά την επιστροφή του και το ποσό που πήρε
Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Πουλή μετά την επιστροφή του και το ποσό που πήρε

Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Άγγελος Πουλής μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και η κάμερα του Πρωινού ήταν στο αεροδρόμιο. 

Και μπορεί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι να μην του επιτρεπόταν να μιλήσει , ήταν όμως ευγενέστατος με τους δημοσιογράφους.

Θυμίζουμε πως ο Άγγελος Πουλής αποχώρησε οικειοθελώς καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο όπως έγινε γνωστό τον ταλαιπωρούσε πριν την αναχώρησή του για Άγιο Δομίνικο.

«Ο Άγγελος Πουλής εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε και το έχει από την Αθήνα δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί», είχε πει ο Γιώργος Λιανός όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο Άγγελος Πουλής όταν μπήκε στο βανάκι, όπως είπαν στο Πρωινό, και άνοιξε τον τραπεζικό του λογαριασμό για να δει πόσα εισέπραξε από τα δύο επεισόδια που βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, είδε μηδέν και ο λόγος είναι γιατί αποχώρησε χωρίς την ιατρική έγκριση. Ο παρκουρίστας έζησε για λίγο το survivor και επέστρεψε χωρίς χρήματα!

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Να θυμίσουμε πως ο Άγγελος Πουλής είναι 38 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Εδώ και 14 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το παρκούρ. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δε γυρίζονται ταινίες δράσης, μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ. Έχει καταφέρει να του «ανοίξουν κάποιες πόρτες», ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε και ονειρεύεται. Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved