Σασμός: Αυτοκτονεί η Καλλιόπη; Η Μαρία Τζομπανάκη ανατρέπει τα spoilers
Media

Σασμός: Αυτοκτονεί η Καλλιόπη; Η Μαρία Τζομπανάκη ανατρέπει τα spoilers

Σασμός: Ανατρέπει όλα τα spoilers η Μαρία Τζομπανάκη.

Η τηλεοπτική Καλλιόπη μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε τόσο στο spoiler που θέλει την ηρωίδα της να αυτοκτονεί όσο και για το spoiler που θέλει τον Νικηφόρο γιο του Μαθιού.

«Το βλέπω το έργο και είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Όσα έργα έχω γυρίσει, τα βλέπω στην αρχή και μετά δεν θέλω να βλέπω, αλλά εδώ το βλέπω κάθε φορά γιατί είναι καθημερινό και τρέχουν τα πράγματα ενώ ταυτόχρονα επαναλαμβάνονται. Οπότε πρέπει να σημειώνω ποια συναισθηματική συνέχεια πρέπει να έχει ο ρόλος» ανέφερε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Σχετικά με τo spoiler που τη θέλει να δίνει τέλος στη ζωή της, απάντησε πως:

«Δεν ξέρω τι θα απογίνει η Καλλιόπη. Θα ήθελα να υπάρξουν διάφορες ανατροπές», είπε. Η Μαρία Τζομπανάκη συμπλήρωσε:

«Δεν ισχύει ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού. Μέχρι στιγμής αυτό ξέρουμε, ότι είναι γιος του Στεφανή. Ο Αστέρης, όταν ήταν μικρός δεν ήθελε να πιάνει όπλα. Είναι το πρόσωπο της νέας Κρήτης, που θέλουμε να έρθει κάποια στιγμή. Ότι οι άνθρωποι θα λύνουν τις διαφορές τους με έναν πολιτισμό διαφορετικό από αυτόν του παρελθόντος. Ο Αστέρης έκανε δύο λάθη.

Το ένα ήταν που ξεσηκώθηκε συναισθηματικά από τη μάνα του. Δεν τον έστειλε αυτή, εκείνη ήθελε να σταματήσει τη σχέση του με την Αργυρώ. Η Καλλιόπη μένει πάντα στα παλιά. Όταν έχασε τον άντρα της γιατί ήταν όλο ανέντιμοι. σαν ηθοποιός θα ήθελα φοβερές ανατροπές, γιατί και ο θεατής τις θέλει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved