Ήλιος: Νέο χτύπημα για την Αλίκη – Μετά τον Δημήτρη, χάνει την Αζίζα
Media

Ήλιος: Νέο χτύπημα για την Αλίκη – Μετά τον Δημήτρη, χάνει την Αζίζα

Ήλιος: Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στη ζωή της Αλίκης φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.

Όπως θα δούμε η ίδια ξεκινά έναν αγώνα ώστε να υιοθετήσει την Αζίζα και στο πλευρό της βρίσκεται ο Παύλος, ο δικηγόρος. Όμως η άφιξη μιας γυναίκας αλλάζει τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση με αποτέλεσμα η Αλίκη να δέχεται ακόμη ένα χτύπημα καθώς κινδυνεύει να χάσει και την Αζίζα.

Η Αλίκη, από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Δημήτρης, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα τής και τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της για χάρη των παιδιών της, του Άρη και της Εύας. Παρά το πένθος της, αποφασίζει να ξεκινήσει έναν νέο αγώνα ώστε να καταφέρει να υιοθετήσει τη μικρή Αζΐζα. Μάλιστα, είναι βέβαιη πως το γεγονός αυτό θα φέρει ξανά τη χαρά στη ζωή της, καθώς επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να δώσει αγάπη και στοργή στο κοριτσάκι. Οπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς, η ίδια συναντάει τον δικηγόρο, τον Παύλο, για μία άλλη υπόθεση, που αφορά τη φάρμα, και κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους του εξομολογείται πως θέλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να υιοθετήσει την Αζίζα. Τότε εκείνος παίρνει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό της και να τη βοηθήσει, ενώ η Αλίκη βρίσκει στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί. Λίγο αργότερα, όμως, ο δικηγόρος έρχεται σε επαφή με μία γυναίκα, τη Λεϊλά. Η τελευταία τον εκλιπαρεί να τη βοηθήσει να πάρει την κόρη της πίσω και εκείνος τής υπόσχεται πως θα το κάνει.

Σύντομα, όμως, ο Παύλος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως το παιδί της Λεϊλά είναι το κοριτσάκι που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να αποκαλύψει στην Αλίκη πως η βιολογική μητέρα της μικρής επέστρεψε και είναι αποφασισμένη να τη βρει και να την πάρει μαζί της. Οι εξελίξεις, όμως, τον προλαβαίνουν. Τις επόμενες μέρες η Αλίκη έχει μια συνάντηση που ανατρέπει ξανά τα δεδομένα και διαλύει τη ζωή της. Συγκεκριμένα, την επισκέπτεται η Λεϊλά και της ξεκαθαρίζει σε έντονο ύφος πως θα πάρει την κόρη της από εκεί, Η Αλίκη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει μιας και είναι βέβαιη πως π συγκεκριμένη γυναίκα δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την Αζίζα. Έτσι, δίχως να χάνει χρόνο, επικοινωνεί με τον Χρήστο και του ζητάει να τη βοηθήσει.

Έπειτα, λοιπόν, μαθαίνει κάποιες πληροφορίες για τη Λεϊλά με αποτέλεσμα να ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Την ίδια μέρα, η Αλίκη συναντάει τον Παύλο και μαθαίνει πως γνώριζε για την επιστροφή της Λεϊλά και τη θέληση της να πάρει την Αζίζα. Τότε απογοητευμένη αλλά και θυμωμένη, συγκρούεται έντονα μαζί του. Αισθάνεται πως εκείνος την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ως δικηγόρος της και άνθρωπος της εμπιστοσύνης της δεν της αποκάλυψε εξαρχής την αλήθεια και δεν την προειδοποίησε. Η Αλίκη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Επιστρέφει στο σπίτι της και κλείνεται στον εαυτό της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως μετά τον Δημήτρη θα χάσει από τη ζωή της και το μικρό κορίτσι. Αποφασίζει, όμως, να μη λυγίσει και να πολεμήσει μιας και το μόνο που θέλει είναι το καλό του παιδιού. Βέβαια, δεν έχει υπολογίσει την αντίδραση της Αζίζα, η οποία δείχνει πως δεν την εμπιστεύεται πια και τότε αρχίζει να συνειδητοποιεί με λύπη πως οι πιθανότητες να τη χάσει από τη ζωή της είναι πολύ περισσότερες από όσες ήλπιζε…

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved