Τάκης Γιαννούτσος: «Θα πήγαινα κριτής στο MasterChef, είμαι μαϊντανός» (Video)
Media

Τάκης Γιαννούτσος: «Θα πήγαινα κριτής στο MasterChef, είμαι μαϊντανός» (Video)

Mega Καλημέρα: Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Τάκη Γιανούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι μίλησαν για την εκπομπή τους, το «αντίδοτο» του ραδιοφώνου και τα... ριάλιτι που απεχθάνονται.

«Είμαι Συριανός, ο Βαμβακάρης ήταν θείος μου. Μπουζούκι δεν ξέρω, τίποτα! Αν μείνω από δουλειά και ντέφι να πάω να παίξω κάπου με το όνομά μου, θα βγάλω λεφτά», είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Κατά του… πρωινού ξυπνήματος δήλωσε ο Τάκης Γιανούτσος: «Το να ξυπνάς πρωί είναι πάντα χάλια. Χτυπάει το ξυπνητήρι και λες “πάλι τώρα;”».
Ωστόσο, πάντα είναι στην ώρα του, ενώ ο Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε πως αργούσε να πάει στην εκπομπή.

«Στις πρώτες εκπομπές αργούσα, ξεκινούσε 8 και έφτανα 8:15. Ο Τάκης έχει το ελάττωμα να θέλει να τα κάνει όλα στην ώρα τους», αποκάλυψε ο κ. Βαμβακάρης στον Θανάση Πάτρα.

Επιπλέον, αποκάλυψαν πως έχουν πάει πολλές προτάσεις σε κανάλια, αλλά δεν το κυνήγησαν ξανά γιατί υπήρχε το «αντίδοτο» του ραδιοφώνου.

«Μας έβαζαν όρους στα κανάλια που δεν μας άρεσαν. Δεν θα σκεφτόμουν μία πρόταση από κανάλι εκτός ΕΡΤ», δήλωσε ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ξέσπασε κατά των ριάλιτι:

«Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν. Το Bachelor είναι το χειρότερο ριάλιτι απ’ όλα, ακολουθεί το Survivor».

Ο Τάκης Γιαννούτσος τόνισε πως κανένας από τους δύο δεν θα άντεχε στο Survivor, ενώ αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα ήθελε να είναι κριτής.

«Θα πήγαινα κριτής στο Master Chef, εγώ πάω παντού, είμαι μαϊντανός!», είπε χιουμοριστικά.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved