Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτοί είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών της χώρας μας (Photos/Videos)
Media

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτοί είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών της χώρας μας (Photos/Videos)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Τύπος σε Ευρώπη και ΗΠΑ έχει στα πρωτοσέλιδά του την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στη χώρα μας ενώ οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά τους προκειμένου να μας μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.
Στο μέτωπο όμως βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που καθημερινά με κίνδυνο της ζωής τους και τεράστιο ρίσκο, φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους για ό, τι συμβαίνει.

Είναι δημοσιογράφοι και οπερατέρ που κλήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να βρίσκονται στις επάλξεις και να ταξιδέψουν μακριά από την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που ήχησαν οι σειρήνες πολέμου, η δημόσια τηλεόραση τροποποίησε αμέσως το πρόγραμμά της και σε συνεχή ροή μεταφέρει λεπτό προς λεπρό όλες τις εξελίξεις, με τρεις απεσταλμένους δημοσιογράφους, στην Ουκρανία.

Η Ανδριάννα Μαγγανιά από το Κίεβο, ο Γιάννης Σουλιώτης και ο Γιώργος Σιδέρης από τα ανατολικά σύνορα της χώρας καταγράφουν σε ζωντανές συνδέσεις όσα συμβαίνουν μετά τη ρωσική εισβολή.

Σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΡΤ βρίσκονται και όλοι οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες και τις αντιδράσεις που συγκεντρώνουν.

Στον ΣΚΑΙ, ανταποκριτής στην Μαριούπολη της Ουκρανίας είναι ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο οπερατέρ Ηλίας Μπασίσογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθοδόν βρίσκονται: Για την Κρακοβία της Πολωνίας ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ο καμεραμάν Θοδωρής Φακός και για το link ο Στέργιος Παπαναστασίου.

Για τη Ρουμανία ο δημοσιογράφος Μιλτιάδης Σακελλάρης, ο καμεραμάν Βασίλης Αργυριάδης και για το link ο Ευάγγελος Καμπόλης.

Aπεσταλμένοι του ΑΝΤ1 είναι ο Τάκης Σφυρής στο Κίεβο και ο Χρήστος Μαζανίτης στη Μαριούπολη. Εκεί βρέθηκε και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε ταξιδέψει για την εκπομπή Special report.

Στην Ουκρανία βρίσκεται και ο Γιάννης Χαραμίδης για το Mega, ενώ για τον Alpha, ο δημοσιογράφος Αλέξης Κουβέλης.

Για το Star, ο Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος είναι στη Μαριούπολη και ο Κωνσταντίνος Χριστοβασίλης. Η Λευκή Γεωργάκη θα φύγει σήμερα, στόχος είναι να φτάσει στο Κίεβο αλλά δεν είναι εύκολο.

Ο Σωτήρης Δανέζης είναι στη Μαριούπολη και μεταδίδει τις ειδήσεις λεπτό προς λεπτό στον αέρα του OPEN, με τη βοήθεια του οπερατέρ Κώστα Παπαδάτου.
Παράλληλα, ο Χρήστος Νικολαΐδης, δημοσιογράφος του σταθμού από Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στα σύνορα Ουκρανίας - Ρουμανίας με τον οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη.

Δείτε τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved