Σασμός: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά – Η σχέση με τη Μαρίνα και το κοινό στοιχείο
Media

Σασμός: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά – Η σχέση με τη Μαρίνα και το κοινό στοιχείο

Σασμός spoiler: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις!

Μετά από τη συμμετοχή της σειρά «Έρωτας με διαφορά» η πασίγνωστη ηθοποιός, Ντίνα Μιχαηλίδου έρχεται κρατώντας ρόλο «κλειδί».

Ο θάνατος του Πετρή έφερε ντόμινο εξελίξεων με κομβικό σημείο την απόφαση της Μαρίνας να εγκαταλείψει την Κρήτη μαζί με την Αργυρώ. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και η μητέρα θα πάρει αυτή την απόφαση είναι η κίνηση της Καλλιόπης να τρομοκρατήσει τις τρεις γυναίκες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Μαρίνα και Καλλιόπη συναντιούνται τυχαία στο χωριό και ο καβγάς τους θα καθορίσει το μέλλον τους. Από την πλευρά της λοιπόν η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη και μαζί με την Αργυρώ να βρουν «καταφύγιο» στα Γιάννενα.

Εκεί η Μαρίνα θα γνωρίσει την τηλεοπτική Δέσποινα (Ντίνα Μιχαηλίδου). Οι δυο γυναίκες θα αναπτύξουν φιλικές σχέσεις ενώ το κοινό στοιχείο που θα τις φέρει ακόμη πιο κοντά είναι οι θάνατοι των γιων τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TV24, τις δύο γυναίκες θα τις ενώσουν πολλά, με κυριότερο το γεγονός πως και η Δέσποινα έχει χάσει τον γιο της.

Ο πόνος και η βαθιά θλίψη που αισθάνονται θα τις φέρουν κοντά και θα δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία που θα σταθεί δεκανίκι, ώστε να ξεπεράσουν όλα τα άσχημα που έχει φέρει η ζωή στον δρόμο τους.

Ποια είναι η Ντίνα Μιχαηλίδου

Η Ντίνα Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1986). Από το 1983 είναι μόνιμο μέλος του Ανοιχτού Θεάτρου του Γιώργου Μιχαηλίδη.

Η Ντίνα Μιχαηλίδου έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις: «Πολύ κακό για το τίποτα», «Τρικυμία» και «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ, «Ο κουρέας της Σεβίλλης» και «Οι γάμοι του Φίγκαρο» του Μπωμαρσαί, «Κρίμα που είναι πόρνη» του Τζ. Φορντ, «Οι τρεις αδερφές», «Πλατόνωφ»,«Η κυρία με το σκυλάκι», «Η ζωή είναι ωραία»,του Άντον Τσέχωφ, «Λούλου» του Φ. Βέντεκιντ, «Η Αθήνα μετά την βροχή» του Γιώργου Μιχαηλίδη, «Ο κύκλος με την κιμωλία» και «Μάνα Κουράγιο» του Μπρεχτ, «Βάτραχοι» και «Ειρήνη», του Αριστοφάνη, «Ο μοναχικός δρόμος» του Σνίτσλερ, «Ορέστεια» του Αισχύλου, «Προς Ελευσίνα» του Παύλου Μάτεσι, «Μετά την πρόβα» του Μπέργκμαν, «Βίβα Ασπασία» και «Τελευταία πράξη» του Ιάκωβου Καμπανέλλη κ.ά.

Η Ντίνα Μιχαηλίδου συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Τρίπολης στο μονόπρακτο «Υστερία ενός ειδώλου» του Γιάννη Χρυσούλη σε σκηνοθεσία του ιδίου, με το θίασο του Σπύρου Παπαδόπουλου στο «Μαγαζάκι της γωνίας» του Miklos Laszlo σε σκηνοθεσία Στέφανου Κοτσίκου, με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου στην «Αυλή των θαυμάτων” του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη, «Ζωή από χιόνι»σε σκηνοθεσία Νικ. Σπανού, «Κάθε Δεύτερα χωρίζουμε» της Β. Σωτηροπούλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη, «Ιζαντόρα» του Μ. Σέρμαν και με τον θίασο της Δήμητρας Χατούπη σε σκηνοθεσία Ρεζβάν Μαζιλού.

Συμμετείχε σε Ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες και σειρές στην τηλεόραση, όπως στην ταινία “Ευτυχία” του 2019, ως Μαριόγκα, μητέρα της Ευτυχίας. Συμμετείχε επίσης στην ταινία του Κώστα Γαβρά “Eden in West” Διακρίθηκε για το ρόλο της στην ταινία «Έλα να σου πω…» της Κατερίνας Φιλιώτου, με 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο διεθνές τμήμα του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο Monte Cantini της Ιταλία, 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Sienna Ιταλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved