Πόλεμος Ουκρανία: Αγωνία για τους απεσταλμένους Έλληνες δημοσιογράφους! Κανένας τρόπος διαφυγής
Media

Πόλεμος Ουκρανία: Αγωνία για τους απεσταλμένους Έλληνες δημοσιογράφους! Κανένας τρόπος διαφυγής

Πόλεμος Ουκρανία: Μετά την ανακοίνωση του Έλληνα πρόξενου στους δημοσιογράφους από την Ελλάδα ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. 

Όπως αποκάλυψε σε ζωντανή σύνδεση ο απεσταλμένος του OPEN, Σωτήρης Δανέζης, οι μάχες αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθούν εντός του αστικού ιστού της Μαριούπολης και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στο ελληνικό προξενείο της Μαριούπολης είναι ο Γιώργος Σιδέρης (ΕΡΤ), ο Σταύρος Ιωαννίδης (ΣΚΑΪ), ο Χρήστος Μαζανίτης (ΑΝΤ1), ο Σωτήρης Δανέζης (OPEN) και ο Σπύρος Λάμπρου (Alpha).

Ο Χρήστος Μαζανίτης με ανάρτησή του στο Facebook περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που ζουν στη Μαριούπολη και στο ελληνικό προξενείο:

«Ίσως η πιο δραματική στιγμή, την οποία αποτύπωσε ο καλός συνάδελφος Spyros Lamprou B! Όπως εξηγεί και ο ίδιος είναι η Έκτακτη Σύσκεψη με τον πρέσβη και τον πρόξενο στο ελληνικό προξενείο της Μαριούπολης! «Οι μάχες μεταφέρονται στην πόλη! Δεν υπάρχει διαφυγή! Ψύχραιμα. Μένουμε δίπλα στους πολίτες!».
Στην φωτογραφία όλοι οι συνάδελφοι από την Ελλάδα! Η απόφαση μια: Θα φύγουμε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες μαζί με τους ομογενείς!» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Σωτήρης Δανέζης αναγκάστηκε να κάνει ζωντανή σύνδεση με τον σταθμό με ελάχιστο φως να τον φωτίζει καθώς όπως είπε δεν πρέπει να γίνουν στόχος ο ίδιος και ο κάμερα μαν καθώς μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται σφοδρές επιθέσεις.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved