Survivor: Αυτή είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών! Η φιλία με την Ασημίνα και η αντίδραση του Μαρτίκα
Media

Survivor: Αυτή είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών! Η φιλία με την Ασημίνα και η αντίδραση του Μαρτίκα

Survivor: Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε στο αποψινό (26/2) τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και κυρίως τους Μαχητές που κλήθηκαν να υποδεχτούν άλλον έναν παίκτη στην ομάδα τους. 

Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαείδη η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου και έχει πολύ δυναμισμό και ενέργεια και έρχεται στο παιχνίδι για να κατατροπώσει τους αντιπάλους της ομάδας της.

Πάντως, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έκρυψε ότι... χάζεψε όταν την είδε μιας και πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε με το που την είδε:

Πάντως, η Σταυρούλα έχει ήδη έναν άνθρωπο που να τον γνωρίζει από τους Μαχητές και αυτός είναι η Ασημίνα η οποία με το που είδε τη Σταυρούλα την αγκάλιασε με χαρά και αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν μαζί στον ίδιο σύλλογο και έτρεχαν στην προπόνηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Σταυρούλα να πούμε ότι γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια.

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Δείτε τα πρώτα της λόγια στο παιχνίδι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved