Survivor: Έξαλλος ο Δάντης με το κράξιμο της Σταυρούλας στη σύντροφό του Ασημίνα - Πυρά για Μαλέσκου
Media

Survivor: Έξαλλος ο Δάντης με το κράξιμο της Σταυρούλας στη σύντροφό του Ασημίνα - Πυρά για Μαλέσκου

Ένας μικρός... χαμός εκτυλίσσεται στους κόλπους του Survivor μετά την αποκάλυψη μιας ανάρτησης από τον προσωπικό λογαριασμό της νέας παίκτριας του παιχνιδιού, Σταυρούλας Χρυσαείδη κατά την οποία "κράζει" την Ασημίνα για τα κλάματα που βάζει συχνά στον Άγιο Δομίνικο. 

Την αποκάλυψη αυτής της ανάρτησης έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος και τη δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό, την ίδια ώρα που η Ασημίνα -όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (26/2) επεισόδιο- καλοδεχόταν τη Σταυρούλα στην ομάδα των Μπλε λέγοντας on camera:

«Τυγχάνει την Σταυρούλα να την ξέρω από τον στίβο. Έχουμε παίξει μαζί και στον πρώτο μας σύλλογο. Εγώ έφυγα μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τρέξει μαζί σκυτάλη. Πρέπει να ήταν το πρώτο και το τελευταίο 400αρι που είχα τρέξει. Την γνωρίζω πολύ καλά, είναι σκυλί μαύρο. Είναι πολύ δυνατή και ξέρω πως οι αποστάσεις που κάνει είναι πολύ καλές για αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ».

Ο Χρήστος Δάντης, σύντροφος της Ασημίνας ο οποίος δεν έχει ακόμα καταφέρει να μιλήσει με την 22χρονη ποδοσφαιρίστρια σύντροφό του καθώς οι Μαχητές χάνουν συνεχώς το έπαθλο επικοινωνίας, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όλο αυτό που συμβαίνει χωρίς η ίδια η Ασημίνα να το γνωρίζει καν.

Μάλιστα, η ανάρτηση με το "κράξιμο" της Σταυρούλας στην Ασημίνα ανέβηκε και κατέβηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της νέας παίκτριας, κάτι για το οποίο θεώρησε υπεύθυνο ο Χρήστος Δάντης τον σύντροφο της αθλήτριας.

«Ασημίνα πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις; Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη» έγραψε, μεταξύ άλλων, στις αναρτήσεις του ο Χρήστος Δάντης, αφήνοντας στο μεταξύ να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέβηκε από τον σύντροφο της Σταυρούλας.

Δείτε παρακάτω τις απανωτές αναρτήσεις του τραγουδιστή ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί την αγαπημένη του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved