Elif: Η Κιγιμέτ καταστρώνει νέο σχέδιο για να διώξει τη Μελέκ
Media

Elif: Η Κιγιμέτ καταστρώνει νέο σχέδιο για να διώξει τη Μελέκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Κιγιμέτ θέλει να απομακρύνει από την έπαυλη τη Μελέκ και την Ελίφ πάση θυσία και καταστρώνει τα νέα της σχέδια.

Η Μελέκ μέχρι τώρα είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει την Κιγιμέτ, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά ούτε η Ματσιντέ με τον Κερέμ δε θα πιστέψουν στην αθωότητά της.

Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα όταν βλέπει τη Ράνα μαζί με τον Λεβέντ. Η Μπιρτσέ και η Ασλί αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, μετά από μια κουβέντα που έχουν με τον Ακίν.

Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της. Όμως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν συμφιλιωθεί και ζουν όμορφες στιγμές…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Κιγιμέτ βασανίζει την Ελίφ αλλά και τη Μελέκ με τις απαιτήσεις και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Καταστρώνει τα σατανικά της σχέδια αλλά αυτή τη φορά δεν κάνει προσπάθεια καν να κρύψει τον αληθινό της χαρακτήρα.

Η Ελίφ φοβάται την Κιγιμέτ μετά από το επεισόδιο με τις μπογιές και τις ζωγραφιές της. Η Κιγιμέτ καταστρέφει και τη δουλειά της Μελέκ με τα δερμάτινα. Η Μελέκ είναι σίγουρη πως είναι δουλειά της Κιγιμέτ αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ο Μαχίρ μαθαίνει τυχαία τα κατορθώματα της μητέρας του και όσο περισσότερο εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει από τη Μελέκ και την οικογένεια Χακτανίρ, τόσο πιο πολύ εκείνος δένεται μαζί τους. Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν περνάνε χρόνο μαζί κρυφά. Ο Εμιρχάν νιώθει άσχημα που λέει ψέματα στη μητέρα του αλλά θέλει να είναι και κοντά στον πατέρα του. Τι θα γίνει όταν το μάθει η Ζουλιντέ;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved