Elif:Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο
Media

Elif:Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο

Τι θα δούμε σήμερα, 1η Μαρτίου στη σειρά, Elif

Η Κιγιμέτ θέλει να απομακρύνει από την έπαυλη τη Μελέκ και την Ελίφ πάση θυσία και καταστρώνει τα νέα της σχέδια. Η Μελέκ μέχρι τώρα είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει την Κιγιμέτ αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά ούτε η Ματσιντέ με τον Κερέμ δεν θα πιστέψουν στην αθωότητά της. Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα όταν βλέπει τη Ράνα μαζί με τον Λεβέντ.

Η Μπιρτσέ και η Ασλί αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, μετά από μια κουβέντα που έχουν με τον Ακίν. Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της. Όμως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν συμφιλιωθεί και ζουν όμορφες στιγμές…

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Κιγιμέτ θέλει να απομακρύνει από την έπαυλη τη Μελέκ και την Ελίφ πάση θυσία και καταστρώνει τα νέα της σχέδια.

Η Μελέκ μέχρι τώρα είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει την Κιγιμέτ, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά ούτε η Ματσιντέ με τον Κερέμ δε θα πιστέψουν στην αθωότητά της.

Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα όταν βλέπει τη Ράνα μαζί με τον Λεβέντ. Η Μπιρτσέ και η Ασλί αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, μετά από μια κουβέντα που έχουν με τον Ακίν.

Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της. Όμως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν συμφιλιωθεί και ζουν όμορφες στιγμές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved