Survivor: «Στα μαχαίρια» ξανά οι Μαχητές - Ο Μαρτίκας «ξεσκεπάζει» το σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του
Media

Survivor: «Στα μαχαίρια» ξανά οι Μαχητές - Ο Μαρτίκας «ξεσκεπάζει» το σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του

Survivor: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι θα γίνει χαμός και στις δύο ομάδες, Διάσημους και Μαχητές! Η πείνα τους θερίζει, η επιβίωση είναι σκληρή και δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Στα μαχαίρια ξανά οι Μαχητές, με τον Μαρτίκα να κατηγορεί Σοφιάννα, Ασημίνα και Κατσαούνη ότι δολοπλοκούν εναντίον του.

Ο Μαρτίκας ανακαλύπτει σχέδιο Σοφιάννας - Ασημίνας με Κατσαούνη εναντίον του και το λέει on camera, αλλά το θέτει το ζήτημα και στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρει: «Νιώθω τρομερά επικίνδυνα το περιβάλλον. Νομίζω κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου και νομίζω ότι είναι πονηρό. Τον Κατσαούνη μπορεί να τον έχουν παρακινήσει μπορεί η Σοφιάννα, μπορεί η Ασημίνα που τον έχουν από κοντά και τον κάνουν ότι θέλουν…». Ο δε Γιώργος Κατσαούνης στρέφεται εναντίον του και του λέει «μη τα πουλάς σε εμένα αυτά…» με τον Μαρτίκα να του απαντά «θέλεις να κάνεις σόου;»

Πριν από τον στίβο μάχης, η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τσακώνεται με τον Άρη Σοϊλέδη «με ρώτησες φίλε μου για την Μυριέλλα τι θα ψηφίσω…» με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ποια ομάδα θα χάσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στο συμβούλιο, ο Σπύρος Μαρτίκας τους κατηγορεί ότι έχουν στήσει ξεκάθαρα σχέδιο εναντίον του: «Δεν ξέρω ποιον προσπαθεί να ενοχοποιήσει. Εγώ αισθάνομαι επικίνδυνο το περιβάλλον… Θα αρχίσω να ψάχνω την τσάντα μου».

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Βρισηίδα πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση - Οι αιχμές και το ξέσπασμα

Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Τάκη και Άρη: «Ό, τι γουστάρω θα κάνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved